Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Στο Δ. Σ. της ΓΣΕΒΕΕ εξελέγη ο Παναγιώτης Αρσονιάδης

Ημέρα:

Στην Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ συμμετείχε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας. Ο πρόεδρός της κ. Θεόδωρος Χατζηχρήστος σημείωσε πως από την Καβάλα εξελέγη στη διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ το μέλος της Παναγιώτης Αρσονιάδης.

Ο κ. Χατζηχρήστου ανέφερε συγκεκριμένα: «Συμμετείχαμε στην εκλογο-απολογιστική συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η Ομοσπονδία μας είχε δυναμικό παρών έχοντας τους περισσότερους αντιπροσώπους λόγω του ότι αυξήθηκε η δύναμή μας τα τελευταία χρόνια. Συμμετείχαμε ως Ομοσπονδία στο ψηφοδέλτιο του νυν προέδρου, Γιώργου Καββαθά, που επανεκλέχθηκε με τη συντριπτική πλειοψηφία του 60%. Ήταν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της ΓΣΒΕΕ, να πάρει μια παράταξη τόσο μεγάλο ποσοστό.

Από την Ομοσπονδία της Καβάλας είχαμε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Αρσονιάδη ο οποίος εκλέχθηκε σε πολύ καλή θέση, μέσα στη 10άδα. Έτσι έχουμε μια ακόμη επιτυχία της Ομοσπονδίας μας σε πανελλήνιο επίπεδο κι αυτό μας κάνει ακόμη πιο υπεύθυνους, να μπορέσουμε να καταφέρουμε να βάλουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για να έχουμε μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα για όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες κι εμπόρους του νομού Καβάλας».

Για τη Γενική Συνέλευση ο κ. Χατζηχρήστου είπε ότι «το κυρίαρχο θέμα που συζητήσαμε και απασχολεί όλους τους κλάδους είναι το ενεργειακό και συγκεκριμένα το ηλεκτρικό ρεύμα.

Έχει «γονατίσει» όλες τις επιχειρήσεις από τους λογαριασμούς που λαμβάνουν και είναι διπλάσιοι. Γι’ αυτό ζητάμε ακόμη μία φορά να έχουμε από την κυβέρνηση τη λήψη τέτοιων μέτρων που θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κρίση. Πρέπει να παρθούν γενναία μέτρα και θα πρέπει να παρακολουθούμε συνεχώς τις αλλαγές που γίνονται για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε ώστε να προσαρμοζόμαστε κι εμείς σε όλο αυτό που λέγεται ενεργειακή κρίση. Ξεκίνησε πριν ένα χρόνο αλλά γίνεται ολοένα και πιο απειλητική για την κάθε επιχείρηση».

Η ανακοίνωση της ΟΕΒΕΚ

Η ΟΕΒΕ Καβάλας αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή της:

«Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας συμμετείχε στις εργασίες της 52ης εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της ΓΣΕΒΕΕ την 24 και 25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Οι αντιπρόσωποι της Καβάλας Χατζηχρήστος Θεόδωρος, Χατζούλης Θωμάς , Βαφείδης Γιώργος, Παναγιωτίδης Γιάννης και Αρσονιάδης Παναγιώτης κατέθεσαν τις προτάσεις τις Ομοσπονδίας στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης διαμορφώνοντας τον οδηγό των επόμενων δράσεων σε τοπικό αλλά και σε εθνικό πλέον επίπεδο, δια μέσου της εκλογής του Παναγιώτη Αρσονιάδη στο νέο ΔΣ της Συνομοσπονδίας.

Η ισχυρή παρουσία της Ομοσπονδίας Καβάλας στο ανώτατο Συνδικαλιστικό όργανο των Επαγγελματιών, των Εμπόρων και των Βιοτεχνών αποτελεί την απόδειξη της διαχρονικά σκληρής εργασίας που γίνεται για την προάσπιση και προαγωγή των συμφερόντων τους».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επιτυχημένη η ημερίδα του φροντιστηρίου “Πυρήνας”

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023,...

Η οικογένεια του άτυχου κυνηγού ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του

Η οικογένεια του 86χρονου Γεώργιου Ποταμιάνου, του κυνηγού ο οποίος...

Αναβαθμίζεται σε Ταξιαρχία η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας

Την αναβάθμιση της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Καβάλας είχαν...

Η πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παληού “Μέγας Αλέξανδρος”

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παληού “Μέγας...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...