Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025
Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

Πρόσκληση για συμμετοχή στην 25η Πανελλήνια Εμπορική  Έκθεση «Αν. Μακεδονία-Θράκη»

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 2018» η οποία θα πραγματοποιηθεί 18-20 Μαΐου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ), στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.

Στα εξωστρεφή και καινοτόμα αγροδιατροφικά προϊόντα επικεντρώνεται η φετινή πανελλήνια εμπορική έκθεση «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη». Η ΔΕΘ-HELEXPO με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στηρίζοντας έμπρακτα την ανάπτυξη στην περιφέρεια διοργανώνει για 25η χρονιά την έκθεση στοχεύοντας στην ανάδειξη της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και πώληση τοπικών προϊόντων.

Παράλληλα, η διοργάνωση στοχεύει στην προώθηση των σχέσεων συνεργασίας με τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες, στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Αγροτικά προϊόντα, τρόφιμα-ποτά, βιοτεχνικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης, γεωργικά μηχανήματα, είδη διακόσμησης και λαϊκής τέχνης, έπιπλα, ενδύματα, δερμάτινα είδη, τουριστικά καταλύματα κ.α., αποτελούν το περιεχόμενο της έκθεσης.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018. Στην έκθεση επιτρέπονται οι λιανικές πωλήσεις. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να πουλήσουν τα προϊόντα τους θα πρέπει να συμπληρώσουν το κατάλληλο πεδίο στην επισυναπτόμενη αίτηση καθώς και τον αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. τους και δίνεται η δυνατότητα καταχώρησης της επιχείρησης στον κατάλογο εκθετών δωρεάν.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων δηλ.: ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασικό εξοπλισμό περιπτέρου και μεταφορά προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλ. 2510 222212 με την κα Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) και κα. Δέσποινα Παρασύρη (εσωτ. 11), e-mail.:info@chamberofkavala.gr, ιστοσελίδα www.kcci.gr

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στρατηγικός εταίρος η Energean για την Αίγυπτο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συνεργασία και στην αποθήκευση CO2 στην...

Σπονδυλοπλαστική, κυφοπλαστική και σπονδυλοδεσία. Γνωρίζετε τι είναι;

Η σπονδυλοπλαστική και η κυφοπλαστική είναι παρόμοιες επεμβάσεις που...

Επιμελητήριο Καβάλας: Δωρεά οχήματος 4×4 στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Το Επιμελητήριο Καβάλας, στο πλαίσιο της διαρκούς του προσφοράς...

Συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας με την Εθνική Λυρική Σκηνή

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού και ουσίας για την...

Πώς θα ανακουφιστείτε από τον πόνο του ώμου;

Η αρθροσκόπηση ώμου είναι μια σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική χειρουργική...

«ΕΚΤΑΚΤΟ!»

του Παύλου Λεμοντζή -Κλαίρρρ εσύ είσαι; -Όχι, θείο. Ο Θύμιος είμαι. Εκεί...

Υπογράφηκε η σύμβαση για τον Αλιευτικό Λιμενίσκο Σκάλας Ποταμιάς Θάσου

Το Σάββατο 26 Ιουλίου 2025, στο γραφείο του Δημάρχου...