Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητήριου Καβάλας ο Γιάννης Παναγιωτίδης

Ημέρα:

Τη διεκδίκηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας ανακοίνωσε, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε παραλιακό κατάστημα της Καβάλας, ο Γιάννης Παναγιωτίδης.

«Το Επιμελητήριο Καβάλας, με διαδρομή 100 ετών είναι «παρών» στην οικονομική δραστηριότητα της περιοχής μας για όλα αυτά τα χρόνια κι έχει βοηθήσει πολλάκις τις επιχειρήσεις. Αρκετά χρόνια μέσα από συλλογικότητες και ειδικότερα μέσα από τον χώρο του Επιμελητηρίου Καβάλας, αγωνίζομαι για τα συμφέροντα των επιχειρήσεων από οποιαδήποτε θέση, σε όλο τον νομό με την ίδια διάθεση, προσφέροντας με γνώμονα την ομαδική προσπάθεια», τόνισε στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Παναγιωτίδης.

«Σας καλώ όλους να είστε συμμέτοχοι σε αυτήν την προσπάθεια, ώστε να ξαναγίνει το Επιμελητήριο το σπίτι του επιχειρηματία…»

 «Με οδηγό τα παραπάνω, μια μεγάλη ομάδα από ανθρώπους, επιχειρηματίες, μια σύνθεση από έμπειρους και νέους, επιτυχημένοι ο καθένας στον τομέα του, με όρεξη και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και πυξίδα το συμφέρον των επιχειρήσεων και όχι το προσωπικό, θα διεκδικήσει στις επόμενες εκλογές τη διοίκηση του Επιμελητηρίου και θα διοικήσει το Επιμελητήριο, για την επόμενη θητεία. Θα γίνει δυνατή φωνή κάθε επιχείρησης στην τοπική και κεντρική εξουσία. Σας καλώ όλους να είστε συμμέτοχοι σε αυτήν την προσπάθεια, ώστε να ξαναγίνει το Επιμελητήριο το σπίτι του επιχειρηματία», υπογράμμισε ακόμη στην ομιλία του ο Γιάννης Παναγιωτίδης.

Γ. Καββαθάς: «Ο Γιάννης Παναγιωτίδης μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες προσπάθειες από όποιο θεσμικό ρόλο του ανατέθηκε από την πλειοψηφία των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων…»

 «Ο Γιάννης Παναγιωτίδης έχει όλα εκείνα τα προσόντα και τα εχέγγυα για να ηγηθεί σε μια προσπάθεια, παρουσίας των επαγγελματιών και μέσω της Ομοσπονδίας και την έκφραση τους στο Επιμελητήριο Καβάλας. Είναι ένας θεσμός σύμβουλος της πολιτείας για θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες, τους εμπόρους και τους βιοτέχνες και νομίζω ότι δεν μπορεί να αποτελεί το ίδιο το Επιμελητήριο κι όλες αυτές οι θεσμικές θέσεις εφαλτήριο για κάτι άλλο. Ο Γιάννης Παναγιωτίδης μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες προσπάθειες από όποιο θεσμικό ρόλο του ανατέθηκε από την πλειοψηφία των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων. Ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ είναι εδώ, στηρίζοντας έναν άνθρωπο που έχει τα απαραίτητα προσόντα, την ικανότητα, την υπομονή, τις ιδέες για να πάει το Επιμελητήριο Καβάλας σε μια καλύτερη πορεία συνεχίζοντας την παράδοση ετών», δήλωσε από την πλευρά του για την υποψηφιότητα του Γιάννη Παναγιωτίδη, ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.

Να σημειωθεί τέλος ότι στην εκδήλωση, εκτός από τον πρόεδρο της ΓΣΒΕΕ, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Καβάλας, Κομοτηνής, Νέστου και Φιλίππων, ο υποψήφιος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι σωματείων και συλλόγων, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Άγγελος Τσατσούλης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επιτυχημένη η ημερίδα του φροντιστηρίου “Πυρήνας”

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023,...

Η οικογένεια του άτυχου κυνηγού ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του

Η οικογένεια του 86χρονου Γεώργιου Ποταμιάνου, του κυνηγού ο οποίος...

Αναβαθμίζεται σε Ταξιαρχία η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας

Την αναβάθμιση της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Καβάλας είχαν...

Η πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παληού “Μέγας Αλέξανδρος”

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παληού “Μέγας...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...