Υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητήριου Καβάλας ο Γιάννης Παναγιωτίδης

Ημέρα:

Τη διεκδίκηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας ανακοίνωσε, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε παραλιακό κατάστημα της Καβάλας, ο Γιάννης Παναγιωτίδης.

«Το Επιμελητήριο Καβάλας, με διαδρομή 100 ετών είναι «παρών» στην οικονομική δραστηριότητα της περιοχής μας για όλα αυτά τα χρόνια κι έχει βοηθήσει πολλάκις τις επιχειρήσεις. Αρκετά χρόνια μέσα από συλλογικότητες και ειδικότερα μέσα από τον χώρο του Επιμελητηρίου Καβάλας, αγωνίζομαι για τα συμφέροντα των επιχειρήσεων από οποιαδήποτε θέση, σε όλο τον νομό με την ίδια διάθεση, προσφέροντας με γνώμονα την ομαδική προσπάθεια», τόνισε στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Παναγιωτίδης.

«Σας καλώ όλους να είστε συμμέτοχοι σε αυτήν την προσπάθεια, ώστε να ξαναγίνει το Επιμελητήριο το σπίτι του επιχειρηματία…»

 «Με οδηγό τα παραπάνω, μια μεγάλη ομάδα από ανθρώπους, επιχειρηματίες, μια σύνθεση από έμπειρους και νέους, επιτυχημένοι ο καθένας στον τομέα του, με όρεξη και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και πυξίδα το συμφέρον των επιχειρήσεων και όχι το προσωπικό, θα διεκδικήσει στις επόμενες εκλογές τη διοίκηση του Επιμελητηρίου και θα διοικήσει το Επιμελητήριο, για την επόμενη θητεία. Θα γίνει δυνατή φωνή κάθε επιχείρησης στην τοπική και κεντρική εξουσία. Σας καλώ όλους να είστε συμμέτοχοι σε αυτήν την προσπάθεια, ώστε να ξαναγίνει το Επιμελητήριο το σπίτι του επιχειρηματία», υπογράμμισε ακόμη στην ομιλία του ο Γιάννης Παναγιωτίδης.

Γ. Καββαθάς: «Ο Γιάννης Παναγιωτίδης μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες προσπάθειες από όποιο θεσμικό ρόλο του ανατέθηκε από την πλειοψηφία των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων…»

 «Ο Γιάννης Παναγιωτίδης έχει όλα εκείνα τα προσόντα και τα εχέγγυα για να ηγηθεί σε μια προσπάθεια, παρουσίας των επαγγελματιών και μέσω της Ομοσπονδίας και την έκφραση τους στο Επιμελητήριο Καβάλας. Είναι ένας θεσμός σύμβουλος της πολιτείας για θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες, τους εμπόρους και τους βιοτέχνες και νομίζω ότι δεν μπορεί να αποτελεί το ίδιο το Επιμελητήριο κι όλες αυτές οι θεσμικές θέσεις εφαλτήριο για κάτι άλλο. Ο Γιάννης Παναγιωτίδης μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες προσπάθειες από όποιο θεσμικό ρόλο του ανατέθηκε από την πλειοψηφία των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων. Ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ είναι εδώ, στηρίζοντας έναν άνθρωπο που έχει τα απαραίτητα προσόντα, την ικανότητα, την υπομονή, τις ιδέες για να πάει το Επιμελητήριο Καβάλας σε μια καλύτερη πορεία συνεχίζοντας την παράδοση ετών», δήλωσε από την πλευρά του για την υποψηφιότητα του Γιάννη Παναγιωτίδη, ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.

Να σημειωθεί τέλος ότι στην εκδήλωση, εκτός από τον πρόεδρο της ΓΣΒΕΕ, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Καβάλας, Κομοτηνής, Νέστου και Φιλίππων, ο υποψήφιος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι σωματείων και συλλόγων, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Άγγελος Τσατσούλης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Δεσποινίς Μαργαρίτα» στο θέατρο «Αμαλία» Θεσσαλονίκης

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Ο Ρομπέρτο Ατάϋντε γεννήθηκε το...

Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε τροχαίο

Την 2-12-2023 και ώρα 21.45΄, στην επαρχιακή οδό  Κεραμωτής...

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas...

Απόστολος Χρόνης: Προάγγελος ιδιωτικοποίησης οι συνενώσεις των ΔΕΥΑ;

Την έντονη ανησυχία του για την πιθανή ιδιωτικοποίηση του...

Γονική αποξένωση: Το έγκλημα που δεν τιμωρείται!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία...

«Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα» σε σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή

Την θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα», που ανεβαίνει...

Ξενοφών Κροκίδης: Θα εξηγήσουμε τι είναι, αλλά και τι δεν είναι εθελοντισμός

Ξενοφών Κροκίδης: Όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα εθελοντισμού σημαίνει...

Θέμης Καλπακίδης: Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγροτική παραγωγή

«Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο», επισημαίνει για την...