Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Σύμφωνο συνεργασίας των Επιμελητηρίων Καβάλας και Ζήτομιρ της Ουκρανίας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021, στο γραφείο του Επιμελητηρίου Καβάλας μεταξύ του προέδρου κ. Μάρκου Δέμπα και επιχειρηματικής αποστολής από το Ζήτομιρ της Ουκρανίας με επικεφαλής τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Ζήτομιρ κ. Andriy Mykhailov. Παρούσα στην συνάντηση ήταν επίσης και η αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου του Ζήτομιρ κα. Yulila Perepelytsia.

Στο πλαίσιο της συζήτησης υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων με σκοπό την προώθηση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών καθώς και την ανάπτυξη των εξαγωγών προϊόντων όπως μάρμαρα-γρανίτες, ξυλεία και προϊόντων αγροδιατροφικού τομέα όπως τα ακτινίδια.

Αποφασίστηκε επίσης η συνεργασία των δύο Οργανισμών για την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών κυρίως στο τομέα του τουρισμού και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής του Ζήτομιρ και γενικότερα της Ουκρανίας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ.11) κα. Δέσποινα Παρασύρη και στο email info@chamberofkavala.gr.

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

spot_img

Διαφημίσεις