Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Στόχος του Επιμελητηρίου να γίνει φέτος η Kavala expo

Ακολούθησε μας

Το Επιμελητήριο Καβάλας πρόκειται να διοργανώσει την Ετήσια Εμπορική του Έκθεση στο Εκθεσιακό Κέντρο στην Νέα Καρβάλη. Ο πρόεδρος του κ. Μάρκος Δέμπας σημείωσε πως έχουν το πράσινο φως της κυβέρνησης και προχωρούν στον σχεδιασμό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δέμπας, «διάθεση υπάρχει και ήδη έγιναν οι πρώτες συζητήσεις και ζυμώσεις για το πως μπορεί να γίνει η έκθεση, ήδη η τεχνική ομάδα που ασχολείται με το Εκθεσιακό Κέντρο το τελευταίο 10ημερο κατεβαίνει πολύ συχνά για να δούμε τι μπορεί να γίνει με τον χώρο, να προγραμματίσουμε δηλαδή βελτιώσεις και ανακαινίσεις ώστε να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την φετινή «Kavala expo». Μια και μιλάμε για την Έκθεση της Καβάλας, την έκθεση των επιχειρήσεων της Καβάλας μας, νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τους επισκέπτες που κατά χιλιάδες είχαν έρθει και από τις ίδιες τις επιχειρήσεις βέβαια.

Μετά από την ανακοίνωση της Κυβέρνησης ότι από 1η Σεπτεμβρίου θα μπορούν να γίνονται οι εκθέσεις δια ζώσης, σκεφτόμαστε το μέλλον. Άλλωστε η ανακοίνωση της ΔΕΘ ότι η φετινή έκθεση της Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί το πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου μας δίδει και εμάς την αισιοδοξία ότι θα προσπαθήσουμε θα το παλέψουμε και η φετινή έκθεση θα γίνει.

Οι πρώτες συζητήσεις αφορούν στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου ή το πρώτο του Οκτωβρίου και θα πάμε προς τα εκεί. Έχουμε δρόμο, πρέπει να δούμε τις προϋποθέσεις, τους όρους και τα πρωτόκολλα και θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τη ΔΕΘ για να μην χαθεί η φετινή χρονιά».

Ο κ. Δέμπας πρόσθεσε ότι «πρέπει και εμείς να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας ως Επιμελητήριο ότι όλα θα πάνε καλά και ότι μέσα από την στήριξη των επιχειρήσεων μας στην Καβάλα ΕXPO χιλιάδες επισκέπτες βλέπουν τις τοπικές επιχειρήσεις, τα αγαθά τους και τα προϊόντα τους, ανανεώνουν το καταναλωτικό ραντεβού και μετά από έναν χρόνο που τόσα έχουμε ζήσει, ίσως θα είναι μια καλή ευκαιρία να ζωντανέψουμε το ενδιαφέρον και να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι η επόμενη ημέρα θα έρθει με καλύτερα δεδομένα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα