Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Επιμελητηρίου και Ερευνητικού Εργαστηρίου Λογιστικής του ΔΙΠΑΕ

Ημέρα:

spot_img

Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφηκε σήμερα Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, στο Επιμελητήριο Καβάλας, μεταξύ του Επιμελητηρίου, μέλους του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) και του Ερευνητικού Εργαστηρίου Λογιστικής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΔΙΠΑΕ. Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της διασύνδεσης της επιχειρηματικότητας, με τη Πανεπιστημιακή κοινότητα, έρχεται η ανάπτυξη της συνεργασίας των φορέων, για να πετύχει:

• Την συνεργασία επί κάθε επιστημονικού, ακαδημαϊκού και επαγγελματικού αντικειμένου που άπτεται των κοινών στόχων, σκοπών και δράσεων του. Ειδικότερα αντικείμενο αυτής της συνεργασίας θα είναι η υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων, μελετών, ερευνών, σεμιναρίων και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας.
• Το Ερευνητικό Εργαστήριο Λογιστικής θα παρέχει την επιστημονική και ακαδημαϊκή γνώση και εμπειρία προς το Επιμελητήριο, μέσω των ειδικών σε γνωστικά αντικείμενα καθηγητών του.
• Το Επιμελητήριο θα αναθέτει την εκπόνηση μελετών και ειδικά οριζόμενων έργων ή τη διοργάνωση σεμιναρίων, διαλέξεων και άλλων ενημερωτικών προγραμμάτων.
• Την συνεργασία των μελών, κατά προτεραιότητα, όταν πρόκειται για δράσεις που αφορούν την περιοχή (γεωγραφική–επιστημονική– επαγγελματική) όπου δραστηριοποιείται, και αναπτύσσεται κάθε συμβαλλόμενο μέρος.

Το Επιμελητήριο Καβάλας, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Μάρκος Δέμπας, ενώ το ΔΙΠΑΕ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών & Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας, κ. Σταμάτης Αγγελόπουλος, και ο Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Λογιστικής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, κ. Αθανάσιος Μανδήλας. Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών-Ελεύθερων Επαγγελματιών Καβάλας κ. Δημήτριος Καρατσιόρας, με σημαντική συμβολή σε αυτή την κοινή προσπάθεια, καθώς η κα. Μαρία Καραμπουρνιώτη, Οικονομική Επόπτης και ο κ. Λευτέρης Κουκουτίνης, υπεύθυνος συμβουλευτικής υποστήριξης του Επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μανδήλας παρουσίασε το έργο του Ερευνητικού Εργαστηρίου Λογιστικής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, καθώς και του πολύ πετυχημένου Μεταπτυχιακού προγράμματος που έχουν αναπτύξει.

Ο Πρόεδρος
Μάρκος Δέμπας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...