Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Επίτιμος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας ο Άγγελος Τσατσούλης

Ακολούθησε μας

Το απόγευμα της Πέμπτης (11/1) πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας, η οποία διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν στην εκλογή προέδρων Τμημάτων, στην εκλογή εκπροσώπου και αναπληρωτών στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), στην εκλογή εκπροσώπων Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου, στην εκλογή εκπροσώπων και αναπληρωτών στον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.)

Επίτιμος πρόεδρος ανακηρύχθηκε κατά πλειοψηφία ο Άγγελος Τσατσούλης

Επίσης τα θέματα αφορούσαν στον ορισμό εκπροσώπων εκ του νόμου στις συνεδριάσεις διοικητικού συμβουλίου (χωρίς δικαίωμα ψήφου), των επίτιμων μελών Δ.Σ. (χωρίς δικαίωμα ψήφου), στην ανακήρυξη επίτιμου Προέδρου, ενώ ακολούθησαν ανακοινώσεις και προτάσεις.

Επίτιμος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας αποφασίστηκε να ανακηρυχθεί, ο Άγγελος Τσατσούλης με έντεκα ψήφους υπέρ και δέκα κατά. Η επίσημη τελετή της ανακήρυξης του θα γίνει το Σάββατο (13/1) με την κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου στο ξενοδοχείο ”Γαλαξίας”.

Οι Μάρκος Δέμπας και Γιάννης Παναγιωτίδης θα εκπροσωπούν το Ε.Β.Ε. Καβάλας στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου ο κ. Ζησίμου εξελέγη πρόεδρος στο εμπορικό τμήμα, ενώ οι κύριοι Δέμπας και Αγγελίδης θα είναι οι εκπρόσωποι στον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών.

Επίτιμο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ε.Β.Ε. εκλέχθηκε ο ο Γιάννης Παπαϊωάννου.

Τέλος, αποφασίστηκε το Επιμελητήριο Καβάλας να εκπροσωπηθεί από τον νέο πρόεδρο του Μάρκο Δέμπα και τον Γιάννη Παναγιωτίδη στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, ενώ στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο το Ε.Β.Ε. Καβάλας θα εκπροσωπήσουν οι κύριοι Ζησίμου, Δέμπας και Παναγιωτίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα