Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δωρεάν προβολή των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής του ΕΟΤ Visit Greece Αpp

Ημέρα:

spot_img

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «Δημωφέλεια»,  σας ενημερώνει για την εφαρμογή του ΕΟΤ Visit App.

To Visit Greece Αpp αποτελεί ένα επιπλέον χρηστικό εργαλείο για τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες της Ελλάδας που συμπεριλήφθηκε στη διαδικτυακή φαρέτρα του EOT τον Μάιο του 2020. Ο χρήστης που κατεβάζει την εφαρμογή του Visit Greece έχει τη δυνατότητα όπου και αν βρίσκεται να μπορεί γρήγορα και εύκολα να αντλήσει ταξιδιωτικές πληροφορίες για τους τουριστικούς προορισμούς και τις εμπειρίες που να μπορεί να βιώσει σε καθένα από αυτούς, να βρει και να κλείσει προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια, να αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια για επισκέψεις σε μουσεία και χώρους πολιτισμού, να βρει πληροφορίες για διαμονή, εστίαση και νυχτερινή διασκέδαση και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν σε όλη την επικράτεια.

Με γνώμονα την προστασία και την ασφάλειά του κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά, μέσω ενός διαδραστικού chatbot, ο ταξιδιώτης λαμβάνει άμεσα απαντήσεις σε ερωτήματά σχετικά με τον Covid-19 και ενημερώνεται για τα πλησιέστερα νοσοκομεία αναφοράς ανά περιοχή. Επίσης με την εγγραφή του χρήστη στην εφαρμογή, μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις (push notifications) για έκτακτες ενημερώσεις καθ’ όλο έτος. Η Εφαρμογή του Visit Greece είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS και Android αντίστοιχα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Αρρ Store και Play Store.

Ο εμπλουτισμός της εφαρμογής του Visit Greece με όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις κάθε προορισμού είναι πολύ σημαντική για την εικόνα του. Για το λόγο αυτό, o EOT ενθαρρύνει τις τουριστικές επιχειρήσεις να κάνουν αίτηση για να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή του Visit Greece στην ιστοσελίδα: https://visitgreeceapp.com/ .

Οι επιχειρήσεις προβάλλονται δωρεάν μέσα από την εφαρμογή του Visit Greece παρέχοντας τις βασικές παροχές της επιχείρησής τους προς τους ταξιδιώτες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση με την παραπάνω διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Σχεδιασμού και Συντονισμού Τουριστικής Προβολής και την κα Θέμιδα Παναγιωτoπούλου στο τηλέφωνο: 210-8707085 ή μέσω στο e-mail στο panagiotopoulou_th@gnto.gr.

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...

Μητρόπολη ΦΝΘ: Εορταστική εκδήλωση για την εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής

Κάθε χρόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος...

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: Επαφές για περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με την Ρουμανία

Την γενική πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Carmen...