Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Kavala Air Sea Show 2016: ΕΡΧΕΤΑΙ με πολλά χαμόγελα και πιθανόν και… κρουαζιερόπλοια

Ημέρα:

Στο τριήμερο 24, 25 και 26 Ιουνίου θα επικεντρωθεί η διοργάνωση του Kavala Air Sea Show 2016, όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο σύσκεψης των εμπλεκόμενων φορέων, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ”Νικόλαος Μάρτης” της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

Στην σύσκεψη, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, η δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Α.Μ.Θ., Μιχάλης Αμοιρίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Σωτήρης Παπαδόπουλος. Να σημειωθεί ότι για την διοργάνωση του Kavala Air Sea Show 2016, έχει ήδη συσταθεί οργανωτική επιτροπή, στην οποία προεδρεύει η δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα. Στην σύντομη τοποθέτησή της, η κ. Τσανάκα επισήμανε ότι φέτος στο show θα συμμετάσχει και ο δήμος Θάσου, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων του αεροδρομίου του νησιού, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια ιστορία.

Το Kavala Air Sea Show καλύπτει όλα τα κριτήρια ασφαλείας – Πρόταση στον Ο.Λ.Κ. για την παρουσία κρουαζιερόπλοιων στο ”Απόστολος Παύλος” στη διάρκεια του show

Στα στοιχεία της φετινής προσπάθειας, από την πλευρά των διοργανωτών, καθώς και σε στατιστικά στοιχεία, αναφέρθηκε ο επιχειρησιακός διευθυντής του Kavala Air Sea Show, Παναγιώτης Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για μια διεθνή διοργάνωση μεσαίας κατηγορίας, αναγνωρισμένη από την διεθνή κοινότητα, που καλύπτει όλα τα κριτήρια ασφαλείας, ακόμη κι αυτά που προστέθηκαν τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, οι τοποθεσίες όπου θα διεξαχθεί η διοργάνωση είναι το κεντρικό λιμάνι της Καβάλας, το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα, η Θάσος, ενώ είπε ότι πιθανό να περιληφθεί και η περιοχή της Κεραμωτής.

Τέλος, να σημειωθεί ότι έγινε και πρόταση προς τον Ο.Λ.Κ., ώστε την περίοδο που θα διεξαχθεί το Kavala Air Sea Show να επισκεφθούν το ”Απόστολος Παύλος” κρουαζιερόπλοια, οι επιβάτες των οποίων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το show μέσα από τα πλοία.

Πηγή: Εφημερίδα “ΕΝΗΜΕΡΟΣ”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...