Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Παύλος Δερμιτζάκης συμβουλεύει τους μελλοντικούς δημοσιογράφους & προπονητές

Ημέρα:

Ο πολύπειρος Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου Παύλος Δερμιτζάκης, επισκέφτηκε τo ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, καλεσμένος των σπουδαστών Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Προπονητικής, προκειμένου να συνομιλήσει μαζί τους και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Η επίσκεψη του κ. Δερμιτζάκη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Δερμιτζάκης, αρχικά ευχαρίστησε τον υπεύθυνο του Τομέα Επικοινωνίας & ΜΜΕ κ.Κώστα Χήτα για την πρόσκληση του και δήλωσε ότι είναι μεγάλη του τιμή να βρίσκεται ανάμεσα σε παιδιά τα οποία ασχολούνται ή θα ασχοληθούν στο μέλλον με το χώρο του αθλητισμού.

Ο Έλληνας τεχνικός, χαρακτήρισε τον εαυτό του τυχερό που μπόρεσε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα!Στην αρχή ως ποδοσφαιριστής και μετέπειτα από το πόστο του προπονητή.

Ο κ. Δερμιτζάκης τόνισε ότι για να πετύχουμε σε αυτό που θέλουμε πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή. «Δεν μπορούμε να ικανοποιούμε τους άλλους και ταυτόχρονα να πετύχουμε σε αυτό που θέλουμε.Καλό είναι ο κάθε άνθρωπος να έχει τη δική του φιλοσοφία ώστε να πετύχει.»

Για το ότι έχουν γίνει αρκετές αποχωρήσεις από τους πάγκους στην αρχή της χρονιάς σχολίασε:

Δεν υπάρχει πλέον υπομονή. Ο χρόνος πιέζει,αυτοί όμως που θέλουν να πετύχουν δεν πρέπει να τα παρατήσουν! Κόντρες υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και πρέπει να υπάρχουν. Οι κόντρες είναι υγεία αλλά δεν πρέπει να μεταφέρονται εκτός των αποδυτηρίων.

Έχοντας πάρει,ως προπονητής του ΠΑΟΚ το 2010, μια επική πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, είπε:

Ήμουν πολύ χαρούμενος όπως και όλοι οι φίλαθλοι και σίγουρα ήταν μια επιτυχία για την ομάδα. Μεγάλωσε το όνομα και το prestigeτης ομάδας στο εξωτερικό. Με αυτή την πρόκριση η ομάδα πήρε χρήματα από την είσοδό της στους ομίλους, τα οποία είχε ανάγκη.

Σχετικά με τον φετινό ΠΑΟΚ και τον Ιγκόρ Τούντορ:

Είναι μια καινούργια ομάδα που χτίζεται με έναν νέο προπονητή. Ο Τούντορ έχει διάθεση για δουλειά,έχει μια δική του φιλοσοφία που την υποστηρίζει, αλλά δεν έχει αρκετές παραστάσεις.Θέλει δουλειά και υπομονή από όλους.

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη είπε:

Είναι δάσκαλος,τρομερός άνθρωπος, παρεξηγημένος από αρκετούς, έχοντας τη δική του φιλοσοφία και το δικό του τρόπο ζωής. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως.

Για τον Ολυμπιακό:

Έχει ανοίξει την ψαλίδα από τους υπόλοιπους και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Έχοντας εξασφαλίσει την είσοδο του στους ομίλους του Champions League έχει φτιάξει όνομα.

Σχολιάζοντας την Εθνική ομάδα:

Βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν πρέπει όμως σε καμιά περίπτωση να ξεχάσουμε όλα όσα πρόσφερε τα προηγούμενα χρόνια. Χρειάζεται ένας ξένος προπονητής, καθώς δεν θα βάλλεται το ίδιο εύκολα. Ο ξένος προπονητής δεν διαβάζει και δεν ακούει όσα γράφονται. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, η Ελλάδα εξακολουθεί να παράγει κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Σχετικά με την διαιτησία στα ελληνικά γήπεδα:

Στην ελληνική διαιτησία υπάρχουν καλοί διαιτητές, αλλά όταν βάλλονται κάνουν λάθη. Πρέπει να τους αφήσουμε να δουλέψουν και να κάνουν τη δουλειά τους.

Για τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει αυτή την περίοδο:

Ο Φορτούνης είναι αυτός που έχει δουλέψει αρκετά, έχει καλή σωματική δομή και καλά τεχνικά στοιχεία. Για να συνεχίσει θα πρέπει να έχει ισορροπία και προσήλωση.

Σχετικά με το μέλλον του:

Εύχομαι να έχω δουλειά, γιατί έτσι νιώθω πιο ενεργητικός και γεμάτος, κάνοντας αυτό που μου αρέσει.

Τέλος για άλλη μία φορά τόνισε στους σπουδαστές να έχουν προσήλωση σε αυτό που κάνουν. «Η φιλοσοφία του καθενός είναι πολύ σημαντική. Αν δεν υπάρχει φιλοσοφία δε θα φτάσουμε ποτέ στο λιμάνι μας.»

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με συνέπεια και προσήλωση στο έργο που έχει αναλάβει, απέναντι στους σπουδαστές του, συνεχίζει να διοργανώνει εκδηλώσεις, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και κατάρτισης στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει και να τους εφοδιάσει με πραγματικές εμπειρίες, για την μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία τους!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σάββας Αργυράκης: Φύγαμε με το κεφάλι ψηλά

«Όπως πήγαμε συντεταγμένα, έτσι φύγαμε και συντεταγμένα, με το...

«Σεβάς Χανούμ» του Γιώργου Χρονά στο «ΑΥΛΑΙΑ»

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ “Κάθε ιστορία είναι μια διαδρομή...

Τι πρέπει να ξέρεις οπωσδήποτε για το έγκλημα της παραβίασης υποχρέωσης   διατροφής;

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα θα σας αποκαλύψω ό,τι...

Μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη προσωπικού στον Τουρισμό

Γιάννης Μαρκιανός: Επισκεφθήκαμε την δομή των μεταναστών για να...

Αναπτυξιακός Οργανισμός ΠΑΜΘ: Ένα χρήσιμο εργαλείο για την Περιφέρεια και τους Δήμους

Λάζαρος Τσαταλμπασίδης: Θα τρέξουμε μελέτες και έργα με πολύ...

ΟΕΒΕΚ: Ελπίζουμε ο ΟΛΚ να βρει τον ρόλο του στη κοινωνία του Ν. Καβάλας

Την Τετάρτη 21/2/24 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του διευθύνοντα συμβούλου του...

Στα κορυφαία της Ευρώπης το Κέντρο Αποκατάστασης ΛΥΔΙΑ

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Κουτούκι του Σαρρή πραγματοποιήθηκε...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Το Γεν. Νοσοκομείο Καβάλας ενισχύεται με 24 νέους νοσηλευτές»

Συναντήσεις στο Υπουργείο Υγείας με Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο...