Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Άψογα λειτουργεί η ΔΕΥΑ της Θάσου

Ημέρα:

Κώστας Μανίτσας: Κανείς δεν αμφισβητεί τον αγώνα που δίνουμε για σημαντικά έργα

Στις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση του δήμου Θάσου και η Δ.Ε.Υ.Α.Θ., για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών στη διάρκεια της θερινής περιόδου, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της επιχείρησης, Κώστας Μανίτσας.

«Μέχρι στιγμής η λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου είναι άψογη, όμως ξέρουμε ότι τα προβλήματα θα γίνουν ορατά το επόμενο διάστημα, όχι μόνο για το νησί μας, αλλά για όλον τον κόσμο, λόγω της κλιματικής αλλαγής. Πιστεύω όμως ότι με σωστή διαχείριση και ενημέρωση των πολιτών θα ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα», ανέφερε αρχικά ο κ. Μανίτσας.

«Έχουμε βάλει τη σφραγίδα μας ως διοίκηση του δήμου Θάσου, το αποτύπωμα μένει. Κανείς δεν αμφισβητεί τον αγώνα που δώσαμε και δίνουμε για σημαντικά έργα…»

«Ελπίζουμε ότι τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες, που είναι και το αποκορύφωμα της τουριστικής κίνησης στο νησί, θα αντεπεξέλθουμε στις μεγάλες υποχρεώσεις που έχουμε», συμπλήρωσε σχετικά ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου.

Όσον αφορά τα έργα που έχουν υλοποιηθεί, αλλά και αυτά που δρομολογούνται για τη βελτίωση της παροχής του πόσιμου νερού, ο κ. Μανίτσας σημείωσε: «Έχουμε βάλει τη σφραγίδα μας ως διοίκηση του δήμου Θάσου, το αποτύπωμα μένει. Κανείς δεν αμφισβητεί τον αγώνα που δώσαμε και δίνουμε για σημαντικά έργα. Πρέπει να σεβόμαστε το νερό σαν αγαθό και να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή στην κατανάλωση».

«Το μέλημά μας είναι να προσπαθήσουμε και φέτος όσο μπορούμε για να αντεπεξέλθουμε στις μεγάλες απαιτήσεις και του φετινού καλοκαιριού…»

«Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που θα δώσουμε τον μπούσουλα στους τουρίστες, εμείς θα τους δώσουμε να καταλάβουν ότι το νερό στη Θάσο δεν είναι ανεξάντλητο. Ειδικά στην περίοδο της μεγάλης τουριστικής κίνησης, όταν φτάνουμε σχεδόν τις 170.000 κόσμο στο νησί είναι λογικό ότι δεν μπορείς από τις 15.000 κόσμο που έχεις 8 μήνες, στους 4 μήνες να έχεις 170.000 και να τους εξυπηρετήσεις στο έπακρο. Είναι λογικό αυτό. Το μέλημά μας είναι να προσπαθήσουμε και φέτος όσο μπορούμε για να αντεπεξέλθουμε στις μεγάλες απαιτήσεις και του φετινού καλοκαιριού», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...