Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2025
Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2025

Συνάντηση για την έναρξη της τουριστικής περιόδου στη Θάσο

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και ώρα 13.00μμ πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ, του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη, του Εντεταλμένου Δημοτικού Σύμβουλου για την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Θάσου κ. Αλέξανδρου Γκάγκου και του Προέδρου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Θάσου και Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου κ. Πάρη Παρασχούδη.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που άπτονται, τόσο του επικείμενου ανοίγματος του τουρισμού στη Χώρα και στη Θάσο στις 15-5-2021, όσο και των ενεργειών προβολής της Θάσου αλλά και το μέχρι σήμερα υπαρκτό ενδιαφέρον από επισκέπτες του εξωτερικού.

Ειδικότερα:

Ο κ. Γκάγκος ενημέρωσε για τη μέχρι σήμερα εξέλιξη της καμπάνιας τουριστικής προβολής της Θάσου, αλλά και για το χρονοδιάγραμμα των δράσεων προβολής καθ΄ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Παρασχούδης αναφέρθηκε αναλυτικά στο ενδιαφέρον των επισκεπτών για τη Θάσο και στην εξέλιξη της πορείας των κρατήσεων από χώρες όπου παραδοσιακά η Θάσος δέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Μετά το πέρας της συνάντησης, οι συμμετέχοντες από κοινού δήλωσαν τα εξής:

«Η Θάσος είναι έτοιμη και σε λίγες ημέρες υποδέχεται τους επισκέπτες της με ασφάλεια και τη γνωστή φιλοξενία.

Τα δεδομένα μέχρι σήμερα είναι καλά και τα μηνύματα που έρχονται είναι αισιόδοξα.

Όλοι μας συνεχίζουμε από κοινού να εργαζόμαστε για μια επιτυχημένη και ασφαλή τουριστική περίοδο.

Οφείλουμε, ωστόσο, να είμαστε ακόμη περισσότερο προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης της Covid-19.

Η τήρηση των μέτρων προστασίας και των ειδικών πρωτοκόλλων από όλους μας είναι απαραίτητη για την προστασία των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο, των επισκεπτών, των κατοίκων της Θάσου αλλά και για την εικόνα της Θάσου στις χώρες προέλευσης των επισκεπτών.

Είναι υπόθεση και ευθύνη όλων μας, με τη στάση και τις ενέργειες μας, η Θάσος να αποτελεί την πρώτη επιλογή των επισκεπτών, ως ένας όμορφος και ασφαλής προορισμός».

Γραφείο Δημάρχου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πρόσκληση στον Άδωνι Γεωργιάδη να επισκεφτεί το νοσοκομείο της Δράμας

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την παρακάτω ανάρτηση: Μετά...

Ένταξη της Θάσου στον μειωμένο ΦΠΑ ζητούν οι επαγγελματίες του νησιού

Ο Πανθασιακός Σύλλογος Επαγγελματιών της Θάσου με επιστολή του...

Πρώτα η ασφάλεια των πολιτών και μετά θα «σφυρίξει» το τρένο

Με απόφαση του ΣτΕ «παγώνει» το θέμα της σιδηροδρομικής...

Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας: Ο Πρωθυπουργός «ξέχασε» τις μικρές επιχειρήσεις

Την δυσαρέσκειά του για την παντελή απουσία αναφοράς σε...

Επαναλειτουργεί το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΔΕΔΔΗΕ στη Θάσο

Ο δήμαχος Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης έκανε την παρακάτω δήλωση: Έγκυρες...

Αναστασία Ιωσηφίδου: Φτάνει πια η κοροϊδία

Η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Ιωσηφίδου έκανε την παρακάτω δήλωση: Οι...