Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025

Μήνυμα του Δήμου Θάσου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία, η οποία καθορίσθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970.

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Θάσου κ. Αλέξανδρος Γκάγκος δήλωσαν τα εξής:

«Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι μια ιδιαίτερη για εμάς ημέρα. Ο τουρισμός είναι ο βασικός πυλώνας της οικονομίας του τόπου μας. Μέσω της ανάπτυξης του Τουρισμού αυξάνονται τα εισοδήματα, δημιουργούνται επενδυτικές ευκαιρίες και θέσεις εργασίας και γενικότερα επιτυγχάνεται η ευημερία στον τόπο μας.

Φέτος, παρά τις αντίξοες συνθήκες, τα καταφέραμε. Ξεπεράσαμε τους στόχους μας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Θάσος είναι ασφαλής τουριστικός προορισμός και ικανός να ανταμείψει τον κάθε επισκέπτη με την πλούσια ομορφιά του και την πλειάδα των ανθρώπων που εργάζονται στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός φιλικού αλλά και φιλόξενου περιβάλλοντος για όλους.

Ο Δήμος της Θάσου, με συμμάχους του τον Οργανισμό Τουρισμού, τους φορείς του Τουρισμού αλλά και τους συλλόγους των επαγγελματιών, είναι έτοιμος να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα. Το 2022, όπως και το 2021, η Θάσος μας θα διαφημιστεί και θα προβληθεί, όπου απαιτείται, στοχευμένα και με σχέδιο, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο τουρισμός είναι υπόθεση όλων και γι’ αυτό πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι να προσπαθήσουμε για το κοινό καλό του τόπου μας.

Ευχαριστούμε, τέλος, όλους τους επισκέπτες της Θάσου, που επέλεξαν το νησί μας ως τόπο διακοπών τους και τους υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο θα προσπαθούμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ενεργειακή αναβάθμιση όλων των σχολείων του δήμου Παγγαίου

Γιώργος Καλλινικίδης: Οι προτάσεις μας είναι σοβαρές, ολοκληρωμένες, γι’...

Η Περιφέρεια ΑΜΘ στο forum αεροπορικών εταιρειών στη Σεβίλλη

Για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης...

Αισθητήρες θα ελέγχουν τους χώρους φορτοεκφόρτωσης στην Καβάλα

Στα 10 λεπτά ο χρόνος στάθμευσης, μετά πρόστιμο!!! Με 70...

Γιάννης Μαρκιανός: Μας απασχολεί η διαχείριση των πολλών επισκεπτών

«Η διαχείριση των πολλών επισκεπτών που αναμένουμε στη διάρκεια...

Όταν ο Μπλούμπεργκ εξηγεί τα αυτονόητα

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Τo μήνυμα είναι απλό: Δώσε χαρά...

H εποχική γρίπη ταλαιπωρεί πολλούς συμπολίτες μας

Αλέξης Πολίτης: Περιμέναμε ότι θα υποχωρούσε το κύμα στα...

Αμυγδαλεώνας: Πήραν υποσχέσεις για άμεσες παρεμβάσεις και μία μελέτη

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/3) η συγκέντρωση διαμαρτυρίας...

Δημήτρης Τριανταφύλλου: «Ναι» στο τρένο, αλλά χωρίς να καταστρέψουμε το ΒΙΟΠΑ

Περισσότερες επιλογές θα έχουν οι οικοπεδούχοι και οι επιχειρηματίες Για...