Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025
Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025

Δήμαρχος και δικηγόροι συζήτησαν για το Ειρηνοδικείο της Θάσου

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και του Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Γιώργου Γραμμένου.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας συνοδεύονταν από την Αντιπρόεδρο κα. Χρυσοστόμη Ζήδρου, τον Γενικό Γραμματέα κ. Καλαντζή Κωνσταντίνο και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Αδαμαντίου Σωτήριο και Μποζούδη Σωκράτη.

Συζητήθηκαν το θέμα της μεταστέγασης του Ειρηνοδικείου Θάσου στο κτίριο της πρώην Δ.Ο.Υ. ΘΑΣΟΥ καθώς και το ζήτημα της πλήρωσης της θέσης του Γραμματέα στο Ειρηνοδικείο της Θάσου, καθώς κρίνεται κατεπείγουσα η πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Θάσου μέσω της εύρυθμης λειτουργίας του Ειρηνοδικείου Θάσου.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Η συνεργασία μας με την Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας ήταν και συνεχίζει να είναι άψογη.

Η ομαλή απονομή της δικαιοσύνης, διά της απρόσκοπτης λειτουργίας του Ειρηνοδικείου Θάσου, είναι σημαντική για την Διοίκηση του Δήμου και με την στενή συνεργασία προσπαθούμε από κοινού να επιλύσουμε τα υπάρχοντα προβλήματα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο συντοπίτης μας Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος εξελέγη Μητροπολίτης Κορίνθου

Με αισθήματα ανεκλαλήτου χαράς και καυχήσεως εν Κυρίω η...

Εκτροπή – ανάφλεξη αυτοκινήτου με έναν νεκρό

Την 9-10-2025 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην επαρχιακή οδό...

ΕΚΑΒ: Από προσωπικό κάτι γίνεται, αλλά «ασθενούν» τα ασθενοφόρα

Την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με το προσωπικό στο...

Λεωνίδας Παππάς: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πείθει πως είναι κάτι καινούργιο… 

«Ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είδε να χάνει τα...

Τα πράγματα είναι δύσκολα και για την αγορά των Κρηνίδων

«Τα πράγματα είναι δύσκολα μέσα το φθινόπωρο για την...

«Έπεσαν» πρόστιμα για ογκώδη αντικείμενα και αφισοκολλήσεις

Για τα νέα δεδομένα που ισχύουν σχετικά με τα...

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν ζητάμε κάτι παράλογο για την Παύλου Μελά

«Η πρότασή μας για μετατροπή της Παύλου Μελά σε...

Τι σημαίνει η επιστροφή Τσίπρα το 2025;

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος O κύβος ερρίφθη και τυπικά. Ο...