Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Οι άνθρωποι της Θάσου και οι δημιουργίες τους (βίντεο)

Ημέρα:

Από την Marketing Greece εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Οι άνθρωποι της Θάσου και οι δημιουργίες τους είναι οι πρωταγωνιστές του νέου μας video Thassos | Traditional crafts & local products. Ο πλούτος των χειροτεχνιών (crafts), τα δημοφιλή τοπικά προϊόντα της Θάσου και η παράδοση και κουλτούρα των κατοίκων του νησιού βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αποτυπώνοντας το έντονο στοιχείο αυθεντικότητας του προορισμού και αναδεικνύοντας την πολιτιστική του αξία. Στόχος του video είναι ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος του προορισμού με εμπειρίες πέρα από το ήλιος και θάλασσα και η προώθηση του στα διεθνή κοινά.

Μια ξενάγηση λοιπόν για το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό από την εύπλαστη κεραμική στην απαιτητική μαρμαρογλυπτική με το παγκόσμιάς φήμης μάρμαρο Θάσου και από την ελαιοπαραγωγή στη φημισμένη μελισσοκομία του νησιού.

Το νέο video Thassos | Traditional crafts & local products αποτελεί τη δεύτερη παραγωγή της Σύμπραξης Τουρισμού Καβάλας – Θάσου για το 2022, καθώς προηγήθηκε, τον Σεπτέμβρη, το λανσάρισμα του video Mt Pangaio | A mountain getaway from Kavala. Μια διαφορετική πρόταση για το εύρος των εμπειριών που προσφέρει η Καβάλα εστιάζοντας στις παγκόσμιες τάσεις των ταξιδιωτών που αναζητούν την επαφή με το περιβάλλον και τις δραστηριότητες στη φύση.

Σημείωση: Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει εκδήλωση παρουσίασης των πεπραγμένων της Σύμπραξης Τουρισμού Καβάλας – Θάσου

 Το video δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Σύμπραξης Τουρισμού Καβάλας – Θάσου: Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας, Ένωση Ξενοδόχων Θάσου, Επιμελητήριο Καβάλας, Fraport Greece, AEGEAN, Marketing Greece

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νo 1 στην Ελλάδα η RE/MAX Choice του Ομίλου Εταιρειών Κουρτίδη

Νέες μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο Ανακοινώθηκαν από τη RE/MAX...

Καβάλα: Δίωξη σε νηπιαγωγό για ασέλγεια σε 4 παιδιά

Ποινική δίωξη σε βάρος νηπιαγωγού βρεφονηπιακού σταθμού του δήμου...

Νέες εγκαταστάσεις και νέα φιλοσοφία για τις Οικονομικές υπηρεσίες του δήμου Καβάλας

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών,...