Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απολογισμός δράσεων έτους 2021 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θάσου

Ημέρα:

spot_img

Η ΔΗ.Κ.Ε.Θ. και ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ, με σεβασμό στους κατοίκους της Θάσου αλλά και στους επισκέπτες της, σχεδίασε και προγραμμάτισε Πολιτιστικές Δράσεις σε όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας και της λήψης υγειονομικών μέτρων σύμφωνα και με τις υποδείξεις των αρμοδίων υπηρεσιών, αρκετές από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις δεν  πραγματοποιήθηκαν.

Ευελπιστούμε ότι όλη αυτή η εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση, που αναστάτωσε τις ζωές μας και ανακόπτει προσωρινά την ειλικρινή μας προσπάθεια για ενίσχυση των πολιτιστικών δράσεων στη Θάσο, θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Το «Φεστιβάλ Τεχνών Θάσου» περιελάμβανε δράσεις για παιδιά, νέους και ενήλικες, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη των ιδιαίτερων τόπων και μνημείων του  νησιού.

Επίσης, συνεχίσθηκε η συστηματική προσπάθεια ανάδειξης των καλλιτεχνών του νησιού αλλά και νέων δημιουργών από όλη την χώρα.

Η Θάσος είναι η πατρίδα του Πολύγνωτου Βαγή, ιδρυτή της σύγχρονης ζωγραφικής. Είναι ο τόπος που «φιλοξενεί» τα πρώτα υπόγεια ορυχεία οριζόντιας εξόρυξης στην Ευρώπη, έχει ένα από τα ομορφότερα αρχαία Θέατρα καθώς και ένα σπουδαίο γεωμεταλλευτικό συγκρότημα με μοναδικά κτίρια. Είναι ένας προορισμός με μια αναρίθμητη σειρά ιστορικών μνημείων και χώρους μοναδικού φυσικού κάλλους.

Το νησί της Θάσου μπορεί να αποτελέσει ένα σύγχρονο βήμα πολιτιστικής δημιουργίας και καλλιτεχνικού διαλόγου.

Με γνώμονα την τήρηση των απαραίτητων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και με σεβασμό στις Τέχνες και στον Πολιτισμό, καταρτίσαμε το Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Θάσου, το οποίο διαμορφώθηκε αναλόγως των μέτρων που ίσχυσαν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού:

Καταφέραμε και υλοποιήσαμε παρά τις αντίξοες συνθήκες:

 

«Διαγωνισμός  ζωγραφικής δημιουργίας με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θάσου»

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θάσου και ο Δήμος Θάσου με σύνθημα «τιμούμε την ιστορία μας, οραματιζόμαστε το μέλλον», κάλεσε όλους τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν μέσα από τη ζωγραφική δημιουργία στη συμμετοχή του Δήμου Θάσου στον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Σ’ αυτήν την ενέργεια πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά, αφού μέσα από τις ζωγραφιές και την φαντασία τους είχαν την ευκαιρία να μας ταξιδέψουν στις ηρωικές σελίδες της ιστορίας της πατρίδας μας όπως εκείνα τις φαντάζονται.

Το θέμα της ζωγραφικής δημιουργίας ήταν «ο εορτασμός των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821».

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ 2021

“Οδεύοντας προς την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης”

Η 21η Μαρτίου, η πρώτη μέρα της Άνοιξης, όπου το φως κερδίζει το σκοτάδι και η φύση αναγεννιέται, είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης. Η ιστορία του εορτασμού της ξεκινά από την Ελλάδα.

Ο συντοπίτης μας Βασίλης Βασιλικός, πρέσβης της Ελλάδας στην UNESCO, πρότεινε το 1999 να κηρυχτεί η 21η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης. Τον Οκτώβρη του ίδιου έτους, στη Γενική Διάσκεψη της UNESCO, η 21η Μαρτίου κηρύχτηκε Παγκόσμια ημέρα της Ποίησης.

Η ΔΗ.ΚΕ.Θ. ως επίσημος φορέας των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Θάσου, ολοκλήρωσε τη δράση της “Οδεύοντας προς την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης”.

Η ως άνω δράση που οργανώθηκε, επιμελήθηκε και παρουσιάστηκε από τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Λιμένα της ΔΗ.ΚΕ.Θ., είναι διαθέσιμη τόσο στο κανάλι όσο και στη σελίδα της ΔΗ.ΚΕ.Θ. στους παρακάτω συνδέσμους.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ, Αποθήκες Μεταλλείων –Λιμενάρια

Παιδική Θεατρική Παράσταση από τη νεοσύστατη Παιδική Θεατρική Σκηνή της ΔΗ.ΚΕ.Θ. Λιμεναρίων, «Εκλογές στο Δάσος», σε διασκευή και σκηνοθεσία ΣΤΕΛΛΑΣ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ.

 

  1. ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, Χώρος Αρχαιολογικού Μουσείου Λιμένα

Παιδική Θεατρική Παράσταση από τη νεοσύστατη  Παιδική Θεατρική Σκηνή της ΔΗ.ΚΕ.Θ. Λιμένα, «Εκλογές στο Δάσος», σε διασκευή και σκηνοθεσία ΣΤΕΛΛΑΣ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Η δημιουργία των Παιδικών Θεατρικών Σκηνών είναι μια νέα πρωτοβουλία της Διοίκησης της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. και της Δημοτικής Αρχής, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, συνέχισε τις πρόβες της διαδικτυακά και έφθασε στην ολοκλήρωση των ζωντανών της παραστάσεων, αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

 

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ , Πλατεία Ηρώων Κοινότητας Παναγίας

Θέατρο Σκιών από το Θρακικό Θέατρο και τον Γιάννη Βουλτσίδη με τίτλο  «Ο Δον        Κιχώτης στην Ελλάδα». Την παράσταση συνόδευσε ζωντανή μουσική με πανδουρά, σαντούρι και τραγούδι και πρωτότυπες φιγούρες από την Γεωργία Γιαννοπούλου.

 

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ, Θεατράκι Ποτού

Θέατρο Σκιών από το Θρακικό Θέατρο και τον Γιάννη Βουλτσίδη με τίτλο «Ο Δον    Κιχώτης στην Ελλάδα». Την παράσταση συνόδευσε ζωντανή μουσική με πανδουρά, σαντούρι και τραγούδι και πρωτότυπες φιγούρες από την Γεωργία Γιαννοπούλου.

 

  1. ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ , Λιμένας -Καλογερικό.

Έκθεση Ντόπιων Δημιουργών – Α ομάδα. Συμμετείχαν αλφαβητικάꓽ Βαριάς Δημήτριος (Αγιογραφία), Βαριάς Συμεών (Ζωγραφική), Cat Miggelbrink (Ζωγραφική), Ζαγοριανός Άγγελος (Ιχνηλάτηση), Ζήδρου Θέμιδα (Φωτογραφία), Καλοπούλου Σεβαστή (Ζωγραφική), Κόντη Κατερίνα (Αγιογραφία), Κρυωνίδης Νίκος (Ζωγραφική), Οικονομίδου- Λεονταράκη Καλλιόπη (Ζωγραφική).

 

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ, Αποθήκες Μεταλλείων Λιμενάρια.

Συναυλία από το μουσικό σχήμα «Λοξάτοι Πετεινοί». Τα τραγούδια τους έχουν ως πυρήνα την Τζαζ αρμονική ατμόσφαιρα και οι ρυθμοί τους είναι πρόγονοι ή απόγονοι μπλουζ, φανκ, σουίνγκ, τάνγκο, ρέγγε, ατμοσφαιρικό μπιτ εναλλάσσονται ακόμα και στο… ίδιο κομμάτι!

 

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ, Λιμενάρια

Midnight summer trip”.Ένα μουσικό ταξίδι στους ήχους της Τζαζ, Λάτιν, Cuban, Funk και Soul με τον trumpet- flugerhorn music performance ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΛΑΧΟ

Στον πεζόδρομο  των Λιμεναρίων.

 

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ , Κεντρική Εκδήλωση, Αρχαιολογικό Μουσείο Θάσου.

Καλοκαιρινή Μουσική Εκδήλωση με τίτλο «Μουσικός Πολιτισμός», από τη Χορωδία της ΔΗ.ΚΕ.Θ. του Δήμου Θάσου με την συμμετοχή της Παιδικής, Νεανικής, Μικτής Χορωδίας και της Φιλαρμονικής.

Το πρόγραμμα επιμελείται η καθηγήτρια των χορωδιών κα ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ που συνοδεύει στο πιάνο και  διευθύνει εθελοντικά η κα ΑΡΓΥΡΩ ΠΑΠΑΛΑΣΚΑΡΗ. Την Φιλαρμονική διευθύνει η κα ΕΥΗ ΣΧΟΙΝΑΚΗ.

 

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ, Λιμένας- Καλογερικό

Έκθεση Ντόπιων Δημιουργών- Β ομάδα. Συμμετείχαν αλφαβητικά Αργυρόπουλος Νικόλαος (Ζωγραφική),  Γεωργακούδη Αλεξάνδρα (Ζωγραφική), Κυδώνης Βασίλειος (Αρχαία Μουσικά Όργανα),  Λόβουλος Κωνσταντίνος (Γλυπτική), Σιαμπανόπουλος Δημήτριος (Ψηφιδωτά).

 

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ , Λιμένας

Midnight summer tripΈνα μουσικό ταξίδι στους ήχους της Τζαζ, Λάτιν, Cuban, Funk και Soul με τον trumpet- flugerhorn music performance ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΛΑΧΟ

Στον πεζόδρομο  του Λιμένα.

 

  1. ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Camping Χρυσής Αμμουδιάς

Σεμινάριο  Αυτοσχεδιασμού και Θεατρικού Παιχνιδιού.

Εισηγήτρια Σεμιναρίου ήταν η κα Στέλλα Φουρναράκη. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηλικίες 15 ετών και άνω και η παρακολούθηση του ήταν Δωρεάν.

 

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Θεατράκι στο Μικρό Καζαβίτι

Θεατρικό έργο κούκλας και αντικειμένων  με τίτλο «ΚοσκινοΑρμενίζοντας» του Θεάτρου Ανάποδα, εμπνευσμένο από την nonsense ποίηση του Edward Lear. Το Θέατρο Ανάποδα παίζει με τα θέματα ποιημάτων του σημαντικότερου συγγραφέα παραδοξολογημάτων της Βικτοριανής εποχής, συνθέτοντας ένα διασκεδαστικό ταξίδι στα μακρινά μέρη όπου οι μπερδεμένοι ζουν.

 

  1. ΤΡΙΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Λιμένας Καλογερικό
    Έκθεση Θάσιων Δημιουργών
    με θέμα «Από το 1821 στο σήμερα- Θάσιοι Δημιουργοί».

 

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Λιμένας –Καλογερικό

16η Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «ΕΥΖΩΝΕΣ/Οι φύλακες των αφανών» της φωτογράφου Δήμητρας Χατζηαδάμ.

 

  1. ΤΡΙΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Λιμένας, Καλογερικό

Έκθεση Εικαστικών. Συμμετείχαν ο  εικαστικός Ελευθέριος Φασουλάς με τίτλο «DadaGlitch/ Ένα glitch στην πόλη» και ο εικαστικός Ian Wiles ατομική έκθεση.

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην εορτή της Σύναξης των Αγίων της Θάσου. Εδώ και 2 χρόνια με πρωτοβουλία και έμπνευση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κυρίου Στεφάνου και κατόπιν της σχετικής εγκρίσεως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, καθιερώθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου να εορτάζονται όλοι οι Άγιοι του ευλογημένου και ιστορικού́ νησιού́ μας.

Η εκδήλωση αυτή́ είναι μια έκφραση τιμής και ευγνωμοσύνης στους Αγίους μας. Την εκδήλωση άνοιξε η θεατρική́ ομάδα ενηλίκων της ΔΗ.ΚΕ.Θ. υπό́ την καλλιτεχνική́ διεύθυνση της κ. Στέλλας Φουρναράκη και ολοκληρώθηκε από τη Νεανική Χορωδία του Δήμου Θάσου υπό τη διεύθυνση της κ. Πελαγίας Αναγνωστάκη και Αργυρώς Παπαλάσκαρη.

Επίσης συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμένα, «Ο Γλαύκος» και ο Θασιακός Σύλλογος προσφύγων Μικράς Ασίας και Ανατολικής Θράκης, ”Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ”.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΟΛΥΓΝΩΤΟΥ ΒΑΓΗ

Λειτουργία του Μουσείου Πολύγνωτου Βαγή στην Ποταμιά κατά τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο, με έκθεση των έργων του καλλιτέχνη και πρόσβαση στο κοινό.

 

ΕΛΛΑΔΑ 1821-2021

Με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της επανάστασης του 1821, η ΔΗ.Κ.Ε.Θ. είχε επιλέξει μέσα από τις δράσεις της και με τη συμμετοχή των θεατρικών της ομάδων να αναδείξει το πνεύμα και την απαράμιλλη ένταξη του «εγώ» στο «εμείς» των ηρώων που εξαιτίας τους υμνούμε σήμερα την ελευθερία μας.

Οι θεατρικές ομάδες του νησιού μας, με αφορμή το μεγάλο έργο σημαντικών προσωπικοτήτων του έθνους μας, παρουσ’ιασαν για τρεις συνεχόμενες ημέρες μια θεατρική παράσταση τόσο στο Λιμένα όσο και στα Λιμενάρια της Θάσου, για να τιμήσουμε σαν νησί την ύπαρξη του σύγχρονου Ελληνικού κράτους, αποτίνοντας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης σε όλους αυτούς που σημάδεψαν τη ζωή μας με τους αγώνες και την προσφορά τους .

Εγκαινιάστηκε ο «Εικαστικός-Εκθεσιακός Χώρος» στα Λιμενάρια

Την κορδέλα του νέου «Εικαστικού-Εκθεσιακού Χώρου» στα Λιμενάρια έκοψε ο Δήμαρχος Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. Γεώργιο Κουτσουμανή, στη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων της ανακαινισμένης αίθουσας Δημοτικού κτηρίου. Παραβρέθηκαν επίσης Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι.

Αποτελεί μια ουσιαστική παρέμβαση στο επί πολλών ετών εγκαταλειμμένο κτήριο.  Από ερείπιο μεταμορφώθηκε σε στολίδι αντάξιο της ιστορίας του αλλά και της κοινωνίας των Λιμεναρίων ελπίζοντας να γίνει σταθμός και αφετηρία για τη διεξαγωγή ποικίλων εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Παράλληλα με την τελετή των εγκαινίων  της αίθουσας εγκαινιάσθηκε και η εικαστική έκθεση της Αφροδίτης Πανταζή «27 Πορτραίτα 1821-2021» με τη συνδιοργάνωση της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, του Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου Λιμεναρίων και της Φωτογραφικής Εταιρείας Καβάλας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2021

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού και με το σύνθημα μένουμε ασφαλείς, μένουμε ενωμένοι, ο Δήμος Θάσου σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Θάσου, μας προσκάλεσαν τις ημέρες των Χριστουγέννων να έρθουμε όλοι πιο κοντά, κρατώντας παράλληλα τις αποστάσεις, με ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε:

 

Διαγωνισμός: Θέλεις να σχεδιάσεις τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θάσου;

Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά, αφού μέσα από τις ζωγραφιές τους και την φαντασία τους είχαν την ευκαιρία να μας ταξιδέψουν αυτά τα Χριστούγεννα όπως εκείνα τα φαντάζονται.

Για 3η συνεχή χρονιά ο Δήμος Θάσου και η ΔΗ.Κ.Ε.Θ.  προσκάλεσαν όλους τους μικρούς τους φίλους να ζωγραφίσουν και να κερδίσουν δώρα μέσα από τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων του Δήμου Θάσου, με θέμα «Χριστούγεννα 2021 στον Κόσμο».

Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε σε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Τα πέντε πρώτα έργα που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό θα ταξιδέψουν ως Χριστουγεννιάτικες κάρτες με τη σφραγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. , είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρουν τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς.

Επίσης θα επιλεγούν και ως ευχετήριες κάρτες για Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Θάσου.

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 11.12.2021 ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 11.12.2021 ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 12.12.2021 ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 12.12.2021 ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 12.12.2021 ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΣ

Αφήγηση Παραμυθιών από τους ΠΑΡΑΜΥΘΟΘΡΑΚΕΣ για παιδιά

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 18.12.2021 ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ

Θασίτικες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στο γλωσσικό ιδίωμα της Θάσου από τον

κ. Σωτήρη Γερακούδη. Εκδήλωση για παιδιά και μεγάλους

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 19.12.2021 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ

Από το Θέατρο του Μικρού Βορρά με τίτλο «Τρείς …κι ο Αίσωπος»

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 19.12.2021 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΛΙΜΕΝΑ. (Κεντρική Εκδήλωση)

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,

Παιδική – Νεανική και Μικτή Χορωδία Ενηλίκων.

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 19.12.2021 ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Από το Θέατρο του Μικρού Βορρά με τίτλο «Τρείς …κι ο Αίσωπος»

Οι υπόλοιπες προγραμματισμένες εκδηλώσεις ακυρώθηκαν λόγω των μέτρων της κυβέρνησης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...