Την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Ελευθερούπολη η 8η κατά σειρά «Λευκή Νύχτα». Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης, Φώτης Τουφεξής.
«Υπάρχει μία πολύ καλή οργάνωση αλλά και διαφήμισή της «Λευκής Νύχτας». Θα υπάρχουν ακόμη 30 μικρές εκδηλώσεις, ακόμη και υπαίθρια επίδειξη μόδας και επίσης προσπαθούμε όσο το δυνατό περισσότερο να την κάνουμε γνωστή και από τα μέσα ενημέρωσης, ενώ έχουμε εκδώσει και διαφημιστικά φυλλάδια μέσω της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τα μοιράζουμε σε Δράμα, Καβάλα, Νέα Ηρακλείτσα, Νέα Πέραμο και σε όλες τις τουριστικές περιοχές», τόνισε αρχικά ο κ. Τουφεξής.
Μεγάλη συναυλία με τους Πυξ Λαξ
«Έχουμε μία λαχειοφόρο αγορά με 228 δώρα. Έχουν βοηθήσει οι πάντες ακόμη και τα φαρμακεία της περιοχής. Ψωνίζοντας κάποιος ή καταναλώνοντας κάτι κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» παίρνει ένα κουπόνι το αντίστοιχο μισό και την άλλη μέρα το πρωί θα μπουν σε κληρωτίδα ούτως ώστε να ανακοινωθούν μετά από Δευτέρα πάλι στο site που έχουμε εμείς και ο δήμος οι τυχεροί. Αυτοί θα πρέπει να κάνουν τον κόπο να έρθουν στην Ελευθερούπολη για δεύτερη φορά για να παραλάβουν το δώρο τους από το αντίστοιχο κατάστημα. Παράλληλα, θα έχουμε τη μεγάλη συναυλία με τους Πυξ Λαξ που θα είναι η κεντρική εκδήλωση, ενώ οι υπόλοιπες εκδηλώσεις είναι από σωματεία και συλλόγους της περιοχής που συνεργάζονται μεταξύ τους», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης.
«Η «Λευκή Νύχτα» θα είναι μία τονωτική ένεση για τον επαγγελματία – Υποτονική προς το παρόν η εμπορική κίνηση στην Ελευθερούπολη
Αναφορικά με την εμπορική κίνηση την τρέχουσα περίοδο στην Ελευθερούπολη ο κ. Τουφεξής σημείωσε: «Η εμπορική κίνηση αυτή την περίοδο, παρά το ότι έχουμε εκπτώσεις, είναι υποτονική. Η «Λευκή Νύχτα» θα είναι μία τονωτική ένεση για τον επαγγελματία, ειδικά για την εστίαση, αλλά και για τα υπόλοιπα καταστήματα είναι μια ευκαιρία για να δουλέψουν περισσότερο. Η κίνηση είναι υποτονική σε σχέση με τον κόσμο που κυκλοφορεί στην περιοχή μας. Είναι γενικό το κακό και δεν αφορά μόνο την περιοχή μας, αλλά ακόμη και πιο τουριστικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας».