Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Καλοκαίρι ταλαιπωρίας με διακοπές ρεύματος

Ημέρα:

Χρήστος Μποσμπότης: Αναγκαστήκαμε να αναβάλουμε την συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω / Ο ΔΕΔΔΗΕ άφησε χαντάκια απέναντι από το δημαρχείο λόγω έλλειψης προσωπικού

Τον μπελά τους έχουν βρει στον δήμο Παγγαίου το φετινό καλοκαίρι με τις συνεχείς διακοπές ρεύματος, αλλά και τις πτώσεις της τάσης. Το πρόβλημα είναι εντονότερο στο παραλιακό μέτωπο, ενώ απότοκο αυτής της κατάστασης ήταν και η αναβολή της συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στα Κάστρα της Νέας Περάμου.

Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, ο οποίος περιέγραψε πως ακριβώς έχει η κατάσταση με τις διακοπές ρεύματος.

«Η νέα ημερομηνία της συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω όταν πλέον θα λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα…»

«Είναι περίοδος αιχμής και πραγματικά υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, ιδιαίτερα των παραλιακών οικισμών και ειδικότερα της Νέας Περάμου. Βλέπουμε καθημερινές διακοπές ρεύματος ή πτώσης της τάσης, ενώ  υπάρχει βέβαια και ένα πρόβλημα και εντός του Κάστρου με την μεταφορά του ηλεκτρικού ρεύματος εντός αυτού κι έτσι οδηγηθήκαμε στην απόφαση να αναβάλλουμε, να μεταθέσουμε, για άλλη ημερομηνία την συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, η οποία θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω όταν πλέον θα λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Μποσμπότης. 

Χαντάκια απέναντι από το δημαρχείο Παγγαίου, λόγω έλλειψης προσωπικού του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., ενώ το έργο είναι πληρωμένο από πέρυσι τον Οκτώβριο!

«Βέβαια με τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. δεν υπάρχουν προβλήματα μόνο στα Κάστρα ή στην Νέα Πέραμο, αλλά και σε διάφορα έργα που εκτελεί, όπως στην Ελευθερούπολη, όπου ξεκινούμε να κάνουμε πεζοδρόμηση και υπογειοποίηση του δικτύου στην περιοχή μπροστά από το δημαρχείο Παγγαίου. Ο εργολάβος που κάνει την πεζοδρόμηση έσκαψε, αλλά ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. μας καθυστερεί πάρα πολύ στο να κάνει την υπογειοποίηση των καλωδίων, μια διαδικασία που είναι πληρωμένη από τον περσινό Οκτώβριο! Και βλέπουμε τώρα στο κέντρο της πόλης απέναντι από το δημαρχείο σκαμμένα χαντάκια και να μην υπάρχει ένας εργάτης να δουλεύει, γιατί προφανώς τα συνεργεία του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. δεν επαρκούν και αυτή την περίοδο, καθώς ασχολούνται με τις διάφορες βλάβες που προκύπτουν», σημείωσε στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Παγγαίου.

«Ας ελπίσουμε ότι οι υπηρεσίες θα σταθούν στο ύψος τους και θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που ανακύπτουν…»

«Υπάρχουν όντως μεγάλα προβλήματα το φετινό καλοκαίρι και πρέπει να δούμε πώς θα επιλυθούν. Οι καταστηματάρχες γκρινιάζουν με το δίκιο τους οι άνθρωποι, το έργο δεν προχωράει. Στα Κάστρα αναβάλουμε τη συναυλία, όταν γίνονται διακοπές ρεύματος στην Νέα Πέραμο, φοβούνται οι άνθρωποι για αλλοίωση των προϊόντων τους στα ψυγεία. Το ένα πρόβλημα φέρνει το άλλο. Ας ελπίσουμε ότι οι υπηρεσίες θα σταθούν στο ύψος τους και θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που ανακύπτουν», υπογράμμισε καταληκτικά ο Χρήστος Μποσμπότης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...