Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026
spot_imgspot_img

Τελευταία Θέματα

spot_img

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Εκμισθώθηκαν τα 6 από τα 7 beach bar της παραλίας των Αμμολόφων

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/4) η δημοπρασία για την υπεκμίσθωση των beach bar της παραλίας των Αμμολόφων.

Η διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παγγαίου, άρχισε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας ήταν να προκύψουν υπεκμισθωτές για τις έξι από τις επτά συνολικά θέσεις των beach bar, ενώ το τίμημα για το καθένα εξ αυτών ανήλθε στο ποσό των 23.000 ευρώ. Σε σχέση με την έβδομη θέση beach bar, ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος και θα επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη (26/4).

Να σημειωθεί ότι η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται από την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου ανάμεσα στο δήμο Παγγαίου και τον υπομισθωτή μέχρι την 31/12/2018, ενώ παρέχεται η δυνατότητα παράτασης της υπομίσθωσης για ένα ακόμη έτος, εφόσον παραταθεί και η κύρια μίσθωση μεταξύ δήμου Παγγαίου και ΕΤ.Α.Δ. και ο υπομισθωτής έχει τηρήσει όλους τους όρους της σύμβασης.