Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Τουριστική άνθηση στον δήμο Παγγαίου, σύμφωνα με τον Χ. Μποσμπότη

Ημέρα:

Εξαιρετική είναι η χρονιά, σε τουριστικό επίπεδο, για τον δήμο Παγγαίου, όπως επισημαίνει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Μποσμπότης.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει σημαντική αύξηση σε σχέση με μια ακόμη καλή χρονιά, όπως ήταν η περσινή και μάλιστα χωρίς ακόμη να έχει καταγραφεί η κίνηση του Αυγούστου, που σύμφωνα με τον κ. Μποσμπότη, αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Μεταξύ 20% με 30% πιο αυξημένη η κίνηση στο δήμο Παγγαίου σε σχέση με πέρυσι

«Διαπιστώνουμε ότι η κίνηση σε σχέση με πέρυσι είναι αυξημένη, πιθανόν μεταξύ 20% με 30% κι ακόμη είμαστε στον Ιούλιο. Πιστεύουμε ότι ο Αύγουστος θα είναι ακόμη καλύτερος. Χωρίς να είμαστε οι ειδήμονες, αυτό που ξέρουμε, βλέπουμε κι είναι μετρήσιμο, είναι ότι η μέση κατανάλωση νερού είναι αυξημένη κατά 30% αυτήν την περίοδο, όπως αυξημένος είναι και ο όγκος αποκομιδής των απορριμμάτων. Πραγματικά είναι πολύ καλή η χρονιά για τον τουρισμό στο δήμο μας και αυτό το διαπιστώνει κανείς με γυμνό μάτι, όπου κι αν πάει σε καταστήματα, σε ταβέρνες ή ακόμη κι αν προσπαθήσει να κλείσει ένα ξενοδοχείο ή κάποιο δωμάτιο. Προσωπικά έψαχνα δωμάτια για κάποιους φίλους για τις αρχές Αυγούστου και δεν υπάρχει τίποτα», ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Μποσμπότης.

«Οι υποδομές του δήμου λειτουργούν σωστά, όπως και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες…»

«Από εκεί και πέρα, ο δήμος Παγγαίου ανταποκρινόμενος στις δύσκολες στιγμές που περνούν όλοι οι επαγγελματίες, έχει προχωρήσει σε μειώσεις τελών, όπως αυτά της χρήσης πεζοδρομίου, για να τους βοηθήσουμε να μπορέσουν κι αυτοί να ανταποκριθούν στις μεγάλες υποχρεώσεις που έχουν. Με λίγα λόγια το καλοκαίρι πηγαίνει καλά, οι παραλίες και οι θάλασσες μας είναι υπέροχες και μπορώ να πω ότι γενικά υπάρχει μια τάξη, ειδικά σε θέματα καθαριότητας, αποκομιδής απορριμμάτων, παροχής νερού, αφού ως τώρα δεν έχει υπάρξει λειψυδρία σε κανέναν οικισμό του δήμου κι πιστεύουμε αυτό θα συμβεί και στο επόμενο διάστημα. Οι υποδομές του δήμου λειτουργούν σωστά, όπως και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες βλέπουμε ότι κάθε χρόνο βελτιώνονται, μπαίνουν στο τουριστικό πνεύμα. Πρέπει να δώσεις για να πάρεις, να προσφέρεις κι όσο πιο υψηλή είναι η παροχή υπηρεσιών τους, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουν και οι ίδιοι», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Παγγαίου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...