Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Χρήστος Πριονίδης: Είμαι διαρκώς κοντά στους πολίτες

Ημέρα:

Σε πλήρη ετοιμότητα για το ενδεχόμενο εκδήλωσης χιονοπτώσεων στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε, βρίσκεται η Δημοτική Ενότητα Ελευθερών του δήμου Παγγαίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «Ενήμερο» ο αντιδήμαρχος της περιοχής, Χρήστος Πριονίδης.

«Βρισκόμαστε στο μέσον της χειμερινής περιόδου κι αυτό συνεπάγεται προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων που πιθανόν να εκδηλωθούν το επόμενο διάστημα και στην περιοχή μας», επισήμανε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Πριονίδης.

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ό,τι προκύψει, τόσο με τα μηχανήματα, όσο και με το προσωπικό μας, αλλά έχοντας και επαρκείς ποσότητες αλατιού…»

«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται προετοιμασμένοι. Με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας στην παρούσα φάση, προκύπτει ότι θα έχουμε χιονοπτώσεις την Παρασκευή (21/1) και το Σάββατο (22/1) στην περιοχή μας. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ό,τι προκύψει, τόσο με τα μηχανήματα, όσο και με το προσωπικό μας, αλλά έχοντας και επαρκείς ποσότητες αλατιού. Όπως κάναμε πέρυσι στον χιονιά του Φεβρουαρίου, έτσι θα κινηθούμε και φέτος, αν φυσικά απαιτηθεί, για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα οι συμπολίτες μας. Τα στοιχεία επαναλαμβάνω δείχνουν ότι επηρεάζεται η περιοχή μας από αυτό το σύστημα με χιονοπτώσεις και από τη στιγμή που μας προειδοποιούν οι ειδικοί, είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε κατάλληλα», συμπλήρωσε σχετικά με το θέμα ο Χρήστος Πριονίδης.

«Είναι τιμή μου που ο δήμαρχος μας, με εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά να βρίσκομαι στο τιμόνι της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών. Θεωρώ ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας μου, αλλά και των συνεργατών μου, από τον Σεπτέμβριο του 2019 και μετά…»

Αναφορικά με την ανανέωση της θητείας του στη θέση του αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, ο κ. Πριονίδης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

«Είναι τιμή μου που ο δήμαρχος μας, με εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά να βρίσκομαι στο τιμόνι της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών. Θεωρώ ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας μου, αλλά και των συνεργατών μου, από τον Σεπτέμβριο του 2019 και μετά, οπότε και ανέλαβα τα καθήκοντα αυτά. Η δουλειά που γίνεται στην περιοχή μας είναι εμφανής και επί της ουσίας ήταν μια επιβράβευση για εμένα και τους συνεργάτες μου, μαζί με τους οποίους και απόλυτα οργανωμένα, πετυχαίνουμε καλά αποτελέσματα, έχοντας και ως παρακαταθήκη και την αίσθηση από τους πολίτες ότι κάτι καλό γίνεται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πριονίδης.

Ερωτηθείς παράλληλα για το πως θα κινηθεί στο πλαίσιο αυτής της νέας θητείας του, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών απάντησε σχετικά: «Δεν έχω σκοπό να σταματήσω να εργάζομαι στο ίδιο μοτίβο, αλλά και ακόμη περισσότερο θα έλεγα τώρα».

«Είμαι διαρκώς κοντά στους πολίτες και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και επεμβαίνουμε όπου μπορούμε για να διορθώσουμε τα ζητήματα που ανακύπτουν…»

Ερωτηθείς αναφορικά με την επαφή που έχει σε καθημερινή βάση με τους πολίτες της Δ.Ε. Ελευθερών και τα προβλήματα που αυτοί του αναφέρουν, ο κ. Πριονίδης απάντησε: «Τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν τελειώνουν ποτέ. Πάντα υπάρχει επαφή με τους πολίτες. Είμαι διαρκώς κοντά τους και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κι επεμβαίνουμε όπου μπορούμε για να διορθώσουμε τα ζητήματα που ανακύπτουν. Δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω, ούτε αφήνουμε κάποιον χωρίς να εξετάσουμε το θέμα που τον προβληματίζει. Καθημερινά λειτουργώ καταγράφοντας τα προβλήματα και προσπαθούμε ιεραρχικά να τα λύσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ανάπλαση της κεντρικής οδού της Νέας Περάμου (28ης Οκτωβρίου) με πεζοδρόμια και νέο ηλεκτροφωτισμό – Ακολουθούν το επόμενο διάστημα βελτιώσεις σε προβληματικά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις σε προβληματικά σημεία του οδοστρώματος, ιδιαίτερα εντός της Νέας Περάμου, ο κ. Πριονίδης απάντησε ότι όπου έχουν επισημανθεί τα προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Ελευθερών, αλλά και εντός της Νέας Περάμου, σύντομα θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης.

Μάλιστα ο κ. Πριονίδης αποκάλυψε ότι θα γίνει ανάπλαση της κεντρικής οδού της Νέας Περάμου (28ης Οκτωβρίου) από το ύψος της παραλίας (Hotel Plage) μέχρι και την αερογέφυρα της Εγνατίας προς το δημοτικό διαμέρισμα Ελευθερών, με νέα πεζοδρόμια, αλλά και τοποθέτηση νέου ηλεκτροφωτισμού.

Στην παρούσα φάση, όπως τόνισε ο κ. Πριονίδης, γίνεται κατασκευή των πεζοδρομίων στην περιοχή του κάμπινγκ της Νέας Περάμου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η έναρξη του έργου της οδού 28ης Οκτωβρίου.

«Είναι ένας δρόμος με μεγάλη κίνηση, ειδικά το καλοκαίρι, με φωτισμό παλιό, οπότε με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν, θα είναι πιο ασφαλής για όλους τους χρήστες, ώστε να αποφεύγονται και τροχαία ατυχήματα που κατά καιρούς σημειώνονται εκεί», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Πριονίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...