Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Υπερεπάρκεια νερού στον δήμο Παγγαίου

Ημέρα:

spot_img

Παρά την μεγάλη ζήτηση για νερό, τόσο λόγω της αυξημένης παρουσίας τουριστών, όσο και της κάλυψης των αγροτών σε θέματα άρδευσης των καλλιεργειών τους, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρδευσης Παγγαίου, ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος της επιχείρησης, Πάρης Γρηγοριάδης.

«Είχαμε προετοιμαστεί από την περίοδο της άνοιξης κιόλας, γνωρίζοντας τις αυξημένες απαιτήσεις για ύδρευση και άρδευση στη διάρκεια της θερινής περιόδου και είμαι πεπεισμένος ότι παρά την αυξημένη ζήτηση τα πάμε εξαιρετικά καλά», υπογράμμισε αρχικά στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου.

«Βρισκόμαστε διαρκώς σε εγρήγορση για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών του δήμου μας, των ξένων επισκεπτών και φυσικά των αγροτών μας…»

«Κινούμαστε πάντοτε με γνώμονα την εμπειρία, την καλή προετοιμασία, αλλά και την ύπαρξη σημαντικών υποδομών. Έτσι και φέτος καταφέρνουμε να αντεπεξέλθουμε στις αυξημένες απαιτήσεις της θερινής περιόδου. Από την πλευρά μας βρισκόμαστε διαρκώς σε εγρήγορση για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών του δήμου μας, των ξένων επισκεπτών και φυσικά των αγροτών μας, οι οποίοι αυτή την περίοδο, όπως και ο τουριστικός κλάδος, βρίσκονται στην κορύφωση των εργασιών τους», επισήμανε στη συνέχεια των όσων δήλωσε στον «Ενήμερο» ο Πάρης Γρηγοριάδης.

«Θέλω να τονίσω ότι υπάρχει υπερεπάρκεια νερού, δεν έχουμε διακοπές, παρά το ότι είμαστε σε φουλ σεζόν…»

 «Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπάρχει έντονη παρουσία ξένων επισκεπτών στην περιοχή μας, γεγονός που αυξάνει την ζήτηση σε νερό. Ωστόσο θέλω να τονίσω ότι υπάρχει υπερεπάρκεια νερού, δεν έχουμε διακοπές, παρά το ότι είμαστε σε φουλ σεζόν, όπως λέμε. Νομίζω ότι τόσο οι πολίτες του δήμου μας, οι επισκέπτες, αλλά και οι αγρότες της περιοχής μας είναι ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση που δείχνουμε. Άλλωστε η βασική αρμοδιότητα της Δ.Ε.Υ.Α.Α.Π. είναι η παροχή υπηρεσιών ύδρευσης, αποχέτευσης και φυσικά άρδευσης. Επίσης σημαντικό ρόλο στην επιχείρησή μας διαδραματίζει η μελέτη, κατασκευή και συντήρηση έργων, καθώς και η εκμετάλλευση άλλων πηγών, με απώτερο στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ανάπτυξη του δήμου μας», ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου.

«Όλα αυτά που οραματιζόμαστε τα κάνουμε πράξη – Η Δ.Ε.Υ.Α.Α.Π. είναι μια ακμάζουσα επιχείρηση – Είναι ένα πραγματικό…στολίδι στην ευρύτερη περιοχή»

Ο κ. Γρηγοριάδης έκανε σαφές ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Α.Π. είναι μια απόλυτα υγιής οικονομικά επιχείρηση, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα βιωσιμότητας.

«Όλα αυτά που οραματιζόμαστε τα κάνουμε πράξη», τόνισε χαρακτηριστικά  και συμπλήρωσε: «Η Δ.Ε.Υ.Α.Α.Π. είναι μια ακμάζουσα επιχείρηση. Συνεργάτες και προμηθευτές χαίρονται να συνεργάζονται μαζί μας. Έχουμε το καλύτερο όνομα στην περιοχή, πληρώνονται όλοι άμεσα. Είναι ένα πραγματικό…στολίδι στην ευρύτερη περιοχή. Δεν έχει άμεσα προβλήματα, βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, έχει πολλά έργα που είναι σε εξέλιξη και οραματιζόμαστε πολλά ακόμη για το μέλλον».

Αξίζει να επισημανθεί ότι ήδη έχει ρυθμιστεί το χρέος της επιχείρησης προς τη Δ.Ε.Η. από τον Ιανουάριο του 2021, το οποίο θα αποπληρωθεί σε 48 συνολικά δόσεις.

«Η Δ.Ε.Υ.Α.Α.Π. κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει τους δημότες για να μπορούν να αντεπεξέρχονται στις υποχρεώσεις τους…»

Τέλος, ο κ. Γρηγοριάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση που δείχνουν οι πολίτες του δήμου Παγγαίου, ως προς την εξόφληση των οφελών τους σε σχέση με την επιχείρηση, ενώ υπογράμμισε ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Α.Π. κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει τους δημότες, ώστε να μπορούν να αντεπεξέρχονται στις υποχρεώσεις τους, είτε με ρυθμίσεις των οφειλών τους, είτε με τη μείωση τελών, όπως αυτά της άρδευσης για τους αγρότες το 2020, είτε για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...