Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Παρεμβάσεις σε δημοτικά κτίρια σε Πέραμο και Ελευθερούπολη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Στη διαμόρφωση του δημοτικού κτιρίου που βρίσκεται στην είσοδο της Νέας Περάμου θα προχωρήσει ο Δήμος Παγγαίου. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η αποπεράτωση του ημιτελούς κτιρίου το οποίο θα λειτουργήσει, όπως προβλεπόταν από την αρχή της κατασκευής του, ως Πολιτιστικό Κέντρο.

Πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παγγαίου ενέκρινε την τεχνική μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση και αποπεράτωση δημοτικού κτιρίου στη Ν. Πέραμο, για τη δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου και ανακαίνιση όψεων Γενικού Λυκείου Ελευθερούπολης», προϋπολογισμού 580.000,00€ με ΦΠΑ., προκειμένου να αποτελέσει προϋπόθεση για την χρηματοδότησή του από εθνικά ή ευρωπαϊκά προγράμματα.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παγγαίου, αντικείμενο της μελέτης είναι αφενός η αποπεράτωση του ημιτελούς κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου της Ν. Περάμου, αφετέρου η ανακαίνιση των εξωτερικών όψεων του Λυκείου Ελευθερούπολης.

Στο κτίριο της Ν. Περάμου θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου και κατασκευής περίφραξης, στεγάνωσης του υπογείου και χρωματισμός όλου του κτιρίου εξωτερικά και εσωτερικά. Εσωτερικά του κτιρίου θα γίνουν εργασίες επιστρώσεων και επενδύσεων του χώρου. Τέλος, θα εκτελεστούν όλες οι απαραίτητες εργασίες για την ολοκλήρωση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Στο κτίριο του Λυκείου Ελευθερούπολης θα εκτελεστούν εργασίες ανακαίνισης των εξωτερικών του όψεων (χρωματισμοί).

Όπως προαναφέραμε η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη για την εκτέλεση του έργου θα ανέλθει στο ποσό των 580.000,00€ με ΦΠΑ.

Διαφημίσεις