Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Απάτη 18.000 ευρώ σε βάρος επιχείρησης στην περιοχή του Παγγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του...

Διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου της Ελευθερούπολης για το κλείσιμο της Εθνικής

Ακολούθησε μας

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Ελευθερούπολης με ανακοίνωσή του καλεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις για την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα της στην πόλη..

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της Ελευθερούπολης αναφέρει:

«Οι γραφειοκράτες της ΕΤΕ που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία αποφάσισαν ερήμην κάθε άλλου και κάθε λογικής»

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερούπολης, εκφράζοντας τα αισθήματα όλων των επαγγελματιών αλλά και όλων των πολιτών του Δήμου Παγγαίου, καταγγέλλει την απαράδεκτη, αψυχολόγητη και νοσηρή απόφαση της υπό κυβερνητικό έλεγχο ΕΤΕ να κλείσει το κατάστημα της στην Ελευθερούπολη στις 16 Ιουλίου 2021.

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι η πρώτη Τράπεζα που έγινε στην Ελευθερούπολη, είναι ιδιόκτητο κτήριο της ΕΤΕ και πρόσφατα ανακαινισμένο. Πριν ένα μήνα στάλθηκαν καινούργια μηχανήματα και υπολογιστές για να αντικατασταθούν τα παλιά. Καλύπτει την περιοχή από Αμισιανά μέχρι και τον ποταμό Στρυμόνα και τα τελευταία 3 χρόνια και την περιοχή από Σταυρό μέχρι και Λυδία γιατί έκλεισε το κατάστημα Κρηνίδων της ΕΤΕ.

Όλοι οι πολίτες της περιοχής που είναι πελάτες της Τράπεζας, θεωρούν και είναι πραγματικά μεγάλη ταλαιπωρία να κατεβούν για μία συναλλαγή στην Καβάλα που όλοι γνωρίζουμε τις κυκλοφοριακές της δυνατότητες.

Επίσης εκτός από τους πολίτες στον γενικό πληθυσμό συναλλαγές έχουν και οι περισσότεροι επαγγελματίες μέλη του συλλόγου μας αλλά και οι συνάδελφοι μας της περιοχής Ελευθερών, παραλίας Οφρυνίου, Νικήσιανης και Πιερέων και Κρηνίδων.

Τέλος το κατάστημα έχει πελατεία και πολλές καταθέσεις γιατί είναι ταυτισμένο με την περιοχή μας. Οι υπάλληλοί του είναι μόνο 3 άτομα εκτός από αυτούς που κάνουν τις πρακτικές εργασίες τους από την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δυστυχώς οι γραφειοκράτες της ΕΤΕ που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία των οργάνων και θεσμών της Τράπεζας, αποφάσισαν ερήμην κάθε άλλου και κάθε λογικής.

Οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της περιοχής της Ελευθερούπολης αλλά και όλου του Παγγαίου είναι εξοργισμένοι με την απόφαση. Η απόφαση σηματοδοτεί την υποβάθμιση της περιοχής μας στην μεταμνημονιακή και μετά covid εποχή. Κανένας όσο καλές επικοινωνιακές δυνατότητες και να έχει δεν θα το παρουσιάσει μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Όποιος θέλει να κάνει οικονομίες να ξεκινήσει από τον μισθό του.

Επίσης η απόφαση θεωρείται από όλους μία απόφαση της Κυβέρνησης γιατί η ΕΤΕ είναι υπό κρατικό έλεγχο και η Κυβέρνηση διορίζει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης

Καλούμε όλους τους επαγγελματίες και όλους τους κατοίκους της περιοχής καθώς και τον Σύλλογο Εργαζομένων της ΕΤΕ σε:

Διαμαρτυρία στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης της ΕΤΕ στην Καβάλα, Ι. Δραγούμη (Κεντρικό κατάστημα) όπου θα επιδώσουμε και γραπτά την διαμαρτυρία που στείλαμε στα κεντρικά όργανα της ΕΤΕ, την Τετάρτη 23/06/2021 και ώρα 12:30 μ. μ.

Ανοιχτή συγκέντρωση την Παρασκευή 25/06/2021 στις 12 το μεσημέρι έξω από την Εθνική Τράπεζα Ελευθερούπολης.

Όλοι μαζί να μην περάσει η απαράδεκτη απόφαση
Όχι στην υποβάθμιση της περιοχής μας και της αγοράς μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα