Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Σάββας Μιχαηλίδης: «Χαμένη στη μετάφραση η διοίκηση Τσομπανόπουλου»

Ημέρα:

Για κακοδιαχείριση, σπατάλη χρημάτων, αλαζονεία και αυταρχισμό, κατηγορεί την διοίκηση του Βαγγέλη Τσομπανόπουλου, ο πρώην δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης.Ειδικότερα, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Στο Δήμο Νέστου τίποτε πλέον δεν αποτελεί δυσεπίλυτο πρόβλημα. Με απόλυτη ελαφρότητα η διοίκηση του κ. Τσομπανόπουλου παρακάμπτοντας τις θεσμικές και επιβεβλημένες εκ του νόμου διαδικασίες καθιερώνει μια νέα «νόρμα» του δόγματος «είμαι διοίκηση και κάνω ότι γουστάρω». Αποφασίζουν στο Διοικητικό συμβούλιο της Αναπτυξιακής Α.Ε ό,τι θέλουν, χωρίς να τηρούν πρακτικά τα οποία γράφουν όποτε θυμηθούν, αλλάζουν τηλεφωνικά τις αποφάσεις, καταρτίζουν και ψηφίζουν ισολογισμούς και αποτελέσματα χρήσης σε εικονικές συνεδριάσεις, απασχολούν με παράνομες συμβάσεις προσωπικό και λαμβάνουν αμοιβές χωρίς τις απαραίτητα απαιτούμενες εκ του νόμου εγκρίσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, παράνομα και καταχρηστικά».

Ο κ. Μιχαηλίδης κατηγορεί επίσης την διοίκηση του δήμου Νέστου για σπατάλη χιλιάδων ευρώ σε τουριστικές εκθέσεις που μετατρέπονται «σε πληρωμένες διακοπές άσχετων με την τουριστική προβολή της περιοχής».

Αναφορικά με τον κάμπινγκ Κεραμωτής, ο πρώην δήμαρχος Νέστου, τονίζει ότι με την ανοχή της διοίκησης κατάντησε «παράγκα» αυθαιρέτων και τουριστικής δυσφήμησης.

«Ταυτόχρονα η άρνηση τους να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχε η εταιρεία σε προμηθευτές οι οποίοι προσέφευγαν στην Δικαιοσύνη είναι η πάγια τακτική, με την οποία νόμιζαν ότι θα έπλητταν την προηγούμενη διοίκηση και το μόνο που κατάφεραν ήταν να επιβαρύνουν την εταιρεία και με τόκους», επισημαίνει ο κ. Μιχαηλίδης

Αποκαλύπτει επίσης ότι πρόσφατα ψήφισαν κατά πλειοψηφία δαπάνη 3.000€ σε έντυπο για: «την κάλυψη και προβολή της επικαιρότητας της Αναπτυξιακής Νέστου» (έτσι αναφέρεται στην λίστα των προς συζήτηση θεμάτων του Δ.Σ.) και 12.000€ για λουλούδια στο κάμπινγκ.

«Πιθανόν να θέλουν να προβάλουν την όντως όπως φαίνεται πορεία της εταιρείας (Αναπτυξιακή Νέστου) στις Δικαστικές αίθουσες που είναι βέβαιον ότι θα δοθεί η συνέχεια όλων των  προαναφερομένων. (άλλωστε είναι ήδη υπόδικοι σε μια υπόθεση και ακολουθούν άλλες δύο), σχολιάζει ο κ. Σάββας Μιχαηλίδης, ο οποίος προσθέτει, ότι η τοπική κοινωνία χαρακτηρίζει την διοίκηση του Β. Τσομπανόπουλου «την χειρότερη με διαφορά που υπήρξε ποτέ», που αναρριχήθηκε στην εξουσία, αφού λασπολόγησε όσο κανείς στο παρελθόν την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

«Μεθυσμένοι από την εξουσία και πλημυρισμένοι από αλαζονεία δεν κατάλαβαν ποτέ ότι από χρόνο-σύμπτωση και ελέω κ. Αμπεριάδη βρέθηκαν στην θέση αυτή και μέσα στην σύγχυση τους χαίρονται ‘’Χαμένοι στην μετάφραση’’ νομίζοντας ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Σύντομα θα αντιληφθούν ότι τα ‘’παρεάκια’’ δεν έχουν θέση στα Δημόσια και κοινά», καταλήγει ο πρώην δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...