Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Μεγάλα ονόματα της μουσικής στο φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα»

Ημέρα:

Τζίμη Πανούση, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Κωστή Μαραβέγια, Locomondo, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκο Πορτοκάλογλου περιλαμβάνει το «μενού» του φετινού φεστιβάλ «Πλάι στο Κύμα» στην παραλία της Κεραμωτής.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 30 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου και για πρώτη φορά φέτος θα είναι διάρκειας τεσσάρων ημερών.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, οι διοργανωτές του φεστιβάλ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την επιτυχία της διοργάνωσης, τονίζοντας ότι μετά από 16 χρόνια το φεστιβάλ έχει γίνει θεσμός.

Ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, τόνισε πως φέτος ο δήμος συμπράττει με έναν νέο διοργανωτή στο φεστιβάλ, τον Δημήτρη Καγιάσα, ο οποίος πέτυχε να φέρει σπουδαία ονόματα της μουσικής.

Το «Πλάι στο Κύμα» θα φιλοξενηθεί και φέτος το κάμπινγκ της Κεραμωτής. Ο δήμος Νέστου δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης κατασκήνωσης στο χώρο της Αμμόγλωσσας, κοντά στο δημοτικό κάμπινγκ.

Ο κ. Τσομπανόπουλος επεσήμανε ότι στην κεντρική σκηνή για πρώτη φορά φέτος θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος για τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρίες και πρόσθεσε ότι σε συνεργασία με την «Αγία Μαρίνα» θα παρακολουθήσουν δωρεάν το φεστιβάλ τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, όπως και τα παιδιά του ΚΕΚΥΚ ΑμεΑ της Χρυσούπολης. Τέλος απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες της Καβάλας, της Ξάνθης και των όμορων νομών να αγκαλιάσουν τη φετινή διοργάνωση.

 Το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Ο διοργανωτής του 16ου «Πλάι στο Κύμα», Δημήτρης Καγιάσας, παρουσίασε το πρόγραμμα του φεστιβάλ, τονίζοντας ότι θα ανοίξει με τον Τζίμη Πανούση στις 30 Ιουλίου, με support group τους Fire & Water, στις 31/7 σειρά παίρνουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με υποστήριξη το συγκρότημα «Τετραγωνική Ρίζα».

Την 1η Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η συναυλία των Κωστή Μαραβέγια και Locomondo, με support group τους Coconut Rockers, ενώ η αυλαία του φεστιβάλ πέφτει την Τρίτη 2 Αυγούστου με τη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη (σ.σ. support από τους «ChalkoManiacs»).

Όπως ανέφερε ο κ. Καγιάσας ο ίδιος και ο δήμος Νέστου πήραν το ρίσκο να επιμηκύνουν κατά μια μέρα την διάρκεια του φετινού φεστιβάλ, καθώς θεωρούν βέβαιη την επιτυχία του. Σημείωσε ότι θα υπάρχουν κι αρκετές παράλληλες δράσεις, όπως αγώνες Enduro στην Αμμόγλωσσα με τη συνδρομή της ομάδας CrossMinions, αλλά και αγώνες επίδειξης Kyokushin Karate και Παγκρατίου συνεργασία με τη σχολή Fit & Fight Club του Δημήτρη Γαλάνη, το Fight Gym του Δημήτρη Πουρουτζόγλου.

Επίσης, το τριήμερο 29-31 Ιουλίου, στην παραλία Κεραμωτής, ο δήμος Νέστου διοργανώνει τουρνουά beach volley.

Οι τιμές των εισιτηρίων 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 12 ευρώ στην προπώληση για κάθε συναυλία, 14 ευρώ στην είσοδο του κάμπινγκ, ενώ έχει εκδοθεί και εισιτήριο «διαρκείας» και για τις τέσσερις ημέρες του φεστιβάλ, που κοστίζει 40 ευρώ.

Σημεία Προπώλησης 

Καβάλα: cafe bar Αερικό και κατάστημα Γερμανός
Δράμα: κατάστημα Γερμανός
Ξάνθη: studio Italos
Κομοτηνή: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο
Θάσος: Dj’s crepes-pizza
Χρυσούπολη :κατάστημα La Bellezza
Κεραμωτή: Δημοτικό camping και beach bar Παραλία
Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα γίνουν παράλληλες δράσεις με τοπικά σχήματα (support), αγώνες beach volley, αγώνες moto cross και αγώνες kick boxing, karate, boxing και kyokushin karate…

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...