Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Θέματα του Δήμου Νέστου συζήτησε ο Σάββας Μιχαηλίδης με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Ακολούθησε μας

Θέματα του Δήμου Νέστου συζήτησε την Παρασκευής 5/11/21 ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος με τον Δήμαρχο κ. Σάββα Μιχαηλίδη.

Ειδικότερα, στη σύσκεψη ανακοινώθηκαν οι χρηματοδοτήσεις ύψους 2.200.000 εκ. ευρώ και 1.500.000 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, όπου αφορούν στην έγκριση χρηματοδότησης των μελετών που υπέβαλε η ΔΕΥΑΝ στην σχετική πρόσκληση τον Ιούνιο του 2020, για την Ύδρευση Κεραμωτής και την τηλεμετρία.

Τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια θα πραγματοποιηθούν από την ΔΕΥΑ Νέστου. Πρόκειται για έργα τα οποία θα επιλύσουν χρονίζοντα προβλήματα των οικισμών Κεραμωτής- Χαϊδευτού -Μοναστηρακίου, διασφαλίζοντας επάρκεια πόσιμου νερού σε μία ραγδαία αναπτυσσόμενη τουριστική περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Νέστου έθεσε όλα τα ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό του αναπτυξιακού προγραμματισμού στον κ. Περιφερειάρχη, ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεση επισκέψεων με υπηρεσιακούς παράγοντες για πραγματοποίηση τεχνικών συναντήσεων με υπηρεσίες των δήμων στο πλαίσιο προγραμματισμού του νέου ΕΣΠΑ, και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τα θέματα που αφορούν τον Δήμο μας, αλλά και την πρόθεση για την επίλυση τους.

Στη συνάντηση τον Περιφερειάρχη κ. Μέτιο συνόδευαν, ο Χωρικός Αντ/ρχης κ.Αντωνιάδης, ο Θεματικός Αντ/ρχης Ανάπτυξης κ. Σιμιτσής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Πολίτης, ο Αντ/αρχής Αλιευτικής Πολιτικής κ.Καραγιώργης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Γάκης, ο Ειδικός Σύμβουλος κ.Παπαδόπουλος.

Από τον Δήμο ο Γενικός Γραμματέας κ.Ιορδανίδης, ο Δ/ντής ΔΕΥΑΝ κ.Κάλφας, ο Ειδικός Συνεργάτης κ. Παπαδόπουλος, ο Χωρικός Αντ/ρχος Κεραμωτής κ. Βλάχος ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας κ. Δουκαλιάνος και οι Αντ/ρχοι τεχνικών υπηρεσιών και έργων κ.Πουταχίδης, κ. Χιώτης και κ. Κιοτζένης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα