Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου, 2025
Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου, 2025

Μπάμπης Δράκος: Υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Κοινό σημείο αναφοράς, αλλά και διαφωνίες που μπορούν να ξεπεραστούν, διαπίστωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος, στη δίωρη συνάντηση που είχε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (24/3) με τους υποψηφίους δημάρχους Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, Ντίνο Κλειτσιώτη και Χαράλαμπο Χρυσανίδη.

«Ανταλλάξαμε τις απόψεις μας, νομίζω ότι υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς και ότι σε πολλά πράγματα οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι συμφωνούν. Υπάρχουν και κάποιες διαφωνίες που μπορούν όμως να ξεπεραστούν από εδώ και πέρα, με μια ή δυο συναντήσεις ακόμη που μπορούν να κάνουν μεταξύ τους, για να υπάρξει αποτέλεσμα για το καλό της Καβάλας», τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

«Όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών, πάντοτε η πίεση του κόσμου από κάτω οδηγεί τους υποψήφιους στο να ενωθούν οι δυνάμεις, να συστρατευθούν, για το καλό της πόλης…»

«Όσοι γνωρίζουν από δημοτικές εκλογές ξέρουν ότι πάντα έτσι γίνεται, αυτό ισχύει. Δηλαδή, όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών, πάντοτε η πίεση του κόσμου από κάτω, οδηγεί τους υποψήφιους στο να ενωθούν οι δυνάμεις, να συστρατευθούν, να σκεφτούν και ο καθένας να αναλογιστεί το τι πρόκειται να κάνει για το καλό της πόλης. Αυτή ήταν πάντα, είναι και θα είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα όποιες διαφοροποιήσεις υπάρχουν μπορεί να ξεπεραστούν με μια συνεννόηση, κάποιος να κάνει πίσω, άλλος μπροστά. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν 100% σε όλα, αλλά εκείνο που είναι η κορωνίδα όλων αυτών είναι το καλό της πόλης της Καβάλας», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Δράκος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η αγορά της Καβάλας λέει όχι στην αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων

Με αφορμή την απόφαση της 7 Οκτωβρίου 2025 της...

Ανησυχία για ενδεχόμενη αύξηση των τιμών των υγρών καυσίμων

Κώστας Πανταζής: Πρέπει να απαιτήσουμε μείωση του Ειδικού Φόρου...

Πώς τερματίζεται αυτή η μεταπολίτευση;

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος O Νίκος Κωνσταντόπουλος, αριστερός, δεινός ρήτορας...

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η δήλωση ανελκυστήρων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Μάκης Καφετζής: Στην περιοχή μας έχει γίνει μεγάλη ενημέρωση Στις...

Θα τοποθετηθούν κάμερες στην Πλατεία Καπνεργάτη 

Θόδωρος Μουριάδης: Δεν ήθελα να καταλήξουμε εδώ, αλλά δεν...

Μία ώρα «πίσω» τα ρολόγια από τα ξημερώματα της Κυριακής

Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών θα...

Σαφές προβάδισμα της Ν.Δ. μέσα σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό  

Ντίνος Κλειτσιώτης: Φαίνεται ότι η αντιπολίτευση δεν μπορεί να...

Χρήστος Τσιτσιλικάκης: Ενημερώστε πριν πετάξετε ογκώδη αντικείμενα

Έκκληση στους κατοίκους της Καβάλας να ενημερώνουν την Υπηρεσία...