Τετάρτη, 23 Ιουλίου, 2025
Τετάρτη, 23 Ιουλίου, 2025

Τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων στο Παληό

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Στο πλαίσιο του Σχεδίου Οργανωμένης Προληπτικής Απομάκρυνσης Πολιτών, ο Δήμος Καβάλας (Τμήμα Πολιτικής Προστασίας) τοποθέτησε έξι (6) ενημερωτικές πινακίδες στο Παλιό επί της οδού Μ.Μερκούρη.

Οι πινακίδες υποδεικνύουν χώρους συγκέντρωσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (δασικής πυρκαγιάς). Τοποθετήθηκαν στην ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή του Παλιού για την ενημέρωση τόσο των μόνιμων κατοίκων, όσο και των αλλοδαπών επισκεπτών που αυξάνουν δραματικά τον πληθυσμό της περιοχής κατά την θερινή περίοδο.

Οι σημαινόμενοι χώροι παράλιας συγκέντρωσης παρέχουν προστασία έναντι της πυρκαγιάς και διευκολύνουν την μετέπειτα οργανωμένη απομάκρυνση των συγκεντρωμένων πολιτών.

Αναλυτικά οι χώροι που τοποθετούνται οι πινακίδες είναι οι παραλίες: Ακρωτήρι, Σκαλάκια, Μεσόγειος, Δειλινά, Γλάστρες και το πάρκο (με τη παραλία) Κοράλλι.

Ο Δήμος παρακαλεί τους πολίτες και ιδιαίτερα τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του Παλιού για τη μετάδοση της προς τους αλλοδαπούς πληθυσμούς της περιοχής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Λευκή Νύχτα» με «Πυξ Λαξ» την Παρασκευή στην Ελευθερούπολη

Την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Ελευθερούπολη...

Μοντέρνα ή κλασική κουζίνα; Οδηγός για διαχρονικό στυλ

Σκοπεύετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας ή αλλάζετε σπίτι...

DINOSAURS LIVE στον Λιμένα της Θάσου

Κινούνται – Βρυχώνται – Ανασαίνουν!!!! Μια αξέχαστη εμπειρία, ένα συναρπαστικό...

Chat GPT για επιχειρήσεις: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι πια «κάτι που θα...

Καβάλα: Νέα «κόλπα» με τις τηλεφωνικές απάτες

Συνελήφθησαν χθες (22-7-2025) το απόγευμα σε περιοχές της Καβάλας,...

Καταρράκτης ματιών. Μην τον αμελείτε!

Ο καταρράκτης ματιών είναι μια συχνή πάθηση των οφθαλμών...

Εκτός «μάχης» πάλι τρία ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β.

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Είναι σε ακινησία περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι...

Αξίζει να γράφει κανείς σε μια εποχή καθολικής παρακμής;

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Το έχω εξηγήσει πολλές φορές, αλλά...