Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Παναγιώτης Κυριακίδης: Εφικτός στόχος ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών για τον συνδυασμό του Ντ. Κλειτσιώτη

Ημέρα:

«Υπάρχει αποδοχή από τους συμπολίτες μας / Ο Ντίνος Κλειτσιώτης έχει την απαιτούμενη πείρα, στο πρόσωπό του βλέπουμε τον μελλοντικό δήμαρχο Καβάλας / Το πρόγραμμα μας έχει προτάσεις που υλοποιούνται κι όχι εξαγγελίες μη υλοποιήσιμες»

Απολύτως εφικτό, θεωρεί τον στόχο να περάσει ο συνδυασμός του Ντίνου Κλειτσιώτη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου κι εκεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Κλειτσιώτη, Παναγιώτης Κυριακίδης.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο κ. Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο πρώτος στόχος μας φυσικά είναι να είμαστε στην πρώτη δυάδα, να περάσουμε δηλαδή την πρώτη Κυριακή στον δεύτερο γύρο κι από εκεί με το καλό να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Είναι ένας απόλυτα εφικτός στόχος, γιατί υπάρχει αποδοχή από τους συμπολίτες μας και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

«Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που μπορεί να ασχοληθεί κάποιος με την πείρα που έχει, για να προσπαθήσει με τη σειρά του να προσφέρει κάτι παραπάνω»

Ερωτηθείς για το τι ήταν αυτό που τον ώθησε να αποφασίσει να ασχοληθεί με τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Παναγιώτης Κυριακίδης απάντησε: «Ο πρώτος βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ο βαθμός που άμεσα μπορεί κάποιος να ασχοληθεί, γιατί αφορά τα προβλήματα της πόλης του, της γειτονιάς και της καθημερινότητάς του. Γνωρίζει ο υποψήφιος από πρώτο χέρι τα προβλήματα που υπάρχουν, ιδίως όταν ασχολείται χρόνια με τα κοινά. Προσωπικά γνωρίζω την πόλη, διατηρώ δυο καταστήματα μαζί με τον αδελφό μου και κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που μπορεί να ασχοληθεί κάποιος σε αυτήν την ηλικία με την πείρα που έχει, για να προσπαθήσει με τη σειρά του να προσφέρει κάτι παραπάνω για να πάει ψηλότερα και καλύτερα η πόλη και γενικότερα ο Δήμος Καβάλας».

«Ο Ντίνος Κλειτσιώτης έχει αποδείξει το ποιόν του χαρακτήρα του. Πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος της αγοράς και αποτελεσματικός…»

Στο ερώτημα γιατί επέλεξε να συστρατευτεί στις δημοτικές εκλογές με τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Ντίνο Κλειτσιώτη, ο Παναγιώτης Κυριακίδης απάντησε: «Με τον Ντίνο γνωριζόμαστε πάνω από 35 χρόνια. Ο πατέρας μου τον επέλεξε ως λογιστή της επιχείρησής μας, νεότατος ο Ντίνος Κλειτσιώτης τότε και συνεχίσαμε με μια αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Είναι επαγγελματίας, έχει αποδείξει το ποιόν του χαρακτήρα του. Πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος της αγοράς και αποτελεσματικός. Άλλωστε έχει περάσει από πολλά πόστα, μεταξύ αυτών έχει διατελέσει βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα, αλλά και διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Έχει την απαιτούμενη πείρα και νομίζω στο πρόσωπό του βλέπουμε τον μελλοντικό δήμαρχο Καβάλας για να πάει η πόλη και ο Δήμος μας μπροστά».

«Αν μας δώσει την ευκαιρία ο λαός της Καβάλας, νομίζω θα φέρουμε την πόλη μας και τον Δήμο στο σύνολό του, όχι ένα, αλλά δυο βήματα μπροστά…»

Κληθείς να σχολιάσει τις διαδικασίες που προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα με την επίσης υποψήφια δήμαρχο Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, για την προσπάθεια κοινής συμπόρευσης με τον Ντίνο Κλειτσιώτη, η οποία εν τέλει δεν ευοδώθηκε, ο κ. Κυριακίδης υπογράμμισε: «Σίγουρα δεν ήταν ό,τι καλύτερο αυτή η εξέλιξη. Εγώ πιστεύω, όπως και ο περισσότερος κόσμος, η ισχύς εν τη ενώσει, δυστυχώς όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων συνεχίζουμε, δεν έχω να προσθέσω κάτι ακόμη. Αν μας δώσει την ευκαιρία ο λαός της Καβάλας, νομίζω θα φέρουμε την πόλη μας και τον Δήμο στο σύνολό του, όχι ένα, αλλά δυο βήματα μπροστά».

«Το δικό μας πρόγραμμα έχει προτάσεις που υλοποιούνται κι όχι εξαγγελίες μη υλοποιήσιμες. Μιλάμε για ουσιαστικά πράγματα που μπορούν να δώσουν λύσεις και αναπτυξιακή χροιά στην πόλη μας…»

Αναφορικά τέλος, με το πως θα κινηθεί ο ίδιος το επόμενο διάστημα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Ντίνου Κλειτσιώτη, ο κ. Κυριακίδης επισήμανε: «Ας τελειώσουν οι εθνικές εκλογές με το καλό και θα προχωρήσουμε με όρεξη προς τις δημοτικές εκλογές. Θα καταθέσουμε και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας στους συμπολίτες μας για να το αξιολογήσουν. Το πρόγραμμά μας είναι πολύ δυνατό, είναι υπό επεξεργασία αυτή τη στιγμή και σιγά σιγά θα ξεδιπλωθεί και θα δημοσιοποιηθεί. Το δικό μας πρόγραμμα έχει προτάσεις που υλοποιούνται κι όχι εξαγγελίες μη υλοποιήσιμες. Μιλάμε για ουσιαστικά πράγματα που μπορούν να δώσουν λύσεις και αναπτυξιακή χροιά στην πόλη μας. Η Καβάλα χρειάζεται να βγει μπροστά με ανάπτυξη που θα βασιστεί στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει, όπως ο Τουρισμός, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και εκτός πόλης φυσικά, όπως είναι η αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...