Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Σε ρυθμούς «Λευκής Νύχτας» κινείται ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας

Ημέρα:

Γιάννης Κελγιώργης: Είμαστε στο τελευταίο στάδιο του συντονισμού των δράσεων / Θα υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις και πολύ καλές προσφορές από τα καταστήματα / Τα έργα πάντα δημιουργούν πρόβλημα όπου υπάρχουν

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας και των συνεργαζόμενων τοπικών φορέων, για την διοργάνωση της φετινής «Λευκής Νύχτας», που πλέον εδώ και χρόνια αποτελεί έναν από τους κορυφαίους θεσμούς της πόλης μας.

Για το θέμα και τα όσα θα περιλαμβάνει το «μενού» της φετινής «Λευκής Νύχτας», μίλησε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης.

«Θα υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις και πολύ καλές προσφορές από τα καταστήματα,  εκπτώσεις εκείνη τη βραδιά για όλους όσους έρθουν στην πόλη μας, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους…»

«Είμαστε στο τελευταίο στάδιο του συντονισμού των δράσεων. Η «Λευκή Νύχτα» είναι πλέον γεγονός! Την Παρασκευή 24 Μαΐου από τις 19.00 μέχρι τις 00.00 το βράδυ θα εκτυλίσσονται πολλά δρώμενα μέσα στην πόλη της Καβάλας και με ανοιχτή την αγορά από τις 18.00 το απόγευμα μέχρι τις 23.00 το βράδυ, για να δώσουμε στους συναδέλφους μας, αλλά και στο προσωπικό τους, τη δυνατότητα να βγουν στην αγορά, να διασκεδάσουν μαζί με όλους τους υπόλοιπους Καβαλιώτες. Θα υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις και πολύ καλές προσφορές από τα καταστήματα,  εκπτώσεις εκείνη τη βραδιά για όλους όσους έρθουν στην πόλη μας, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ.

«Ο Εμπορικός Σύλλογος συνεργάζεται άψογα εδώ και πάρα πολλά χρόνια με όλους τους φορείς, όπως είναι ο Δήμος, η Περιφέρεια, το Επιμελητήριο…»

Σε σχέση με τη συνεργασία που υπάρχει με τους τοπικούς φορείς για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», ο Γιάννης Κελγιώργης επισήμανε: «Για ακόμα μία φορά αποδεικνύουμε το πνεύμα της συνεργασίας μας. Ο Εμπορικός Σύλλογος συνεργάζεται άψογα εδώ και πάρα πολλά χρόνια με όλους τους φορείς, όπως είναι ο Δήμος, η Περιφέρεια, το Επιμελητήριο. Όλοι μαζί κάνουμε τη  συγκεκριμένη δράση, η οποία είναι γνωστό σε όλους ότι είναι και η δράση που κατεβάζει τον περισσότερο κόσμο στην πόλη από κάθε άλλο γεγονός που γίνεται κατά τη διάρκεια του έτους.

«Ο Μάιος είναι ένας μήνας μεταξύ καλοκαιρινής σεζόν και Πάσχα, οπότε εκεί χρειάζεται μία ιδιαίτερη τόνωση και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε…»

Αναφορικά με τον χρόνο που επιλέχθηκε για την πραγματοποίηση της «Λευκής Νύχτας», ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας τόνισε: «Φέτος η «Λευκή Νύχτα» είναι στο τέλος Μαΐου. Παραδοσιακά από τα μέσα του μήνα δειλά δειλά βλέπουμε τους πρώτους τουρίστες στην περιοχή μας. Φυσικά εμείς δεν το κάνουμε μεσούσης της τουριστικής σεζόν, δεν είναι η σκέψη μας και η στόχευση μας αυτή. Στόχος μας είναι να κάνουμε την εκδήλωση τον Μάιο, ο οποίος είναι ένας μήνας που δεν είναι από τους καλύτερους της αγοράς. Μετά τον Ιούνιο η αγορά μπαίνει στους καλοκαιρινούς τις ρυθμούς, στους τουριστικούς ρυθμούς, εκεί υπάρχει μία διαφορετικότητα. Ο Μάιος είναι ένας μήνας μεταξύ καλοκαιρινής σεζόν και Πάσχα, οπότε εκεί χρειάζεται μία ιδιαίτερη τόνωση και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Παραδοσιακά η «Λευκή Νύχτα» γινόταν στις αρχές Μαϊου, φέτος «έπεσε» το Πάσχα αργά, οπότε πηγαίνουμε στο τέλος Μαΐου, προκειμένου να κάνουμε κάτι το οποίο θα μείνει και θα το ευχαριστηθούν και οι Καβαλιώτες». 

«Τα έργα πάντα δημιουργούν πρόβλημα, όπου υπάρχουν. Ευτυχώς σε αρκετά σημεία τα έργα έχουν είτε σταματήσει ή προσωρινά αποκατασταθεί είτε θα τελειώσουν…»

Τέλος, για το αν θα δημιουργήσουν θέμα στη διοργάνωση τα εκτελούμενα έργα, ο Γιάννης Κελγιώργης σημείωσε: «Τα έργα πάντα δημιουργούν πρόβλημα, όπου υπάρχουν. Ευτυχώς σε αρκετά σημεία τα έργα έχουν είτε σταματήσει ή προσωρινά αποκατασταθεί είτε θα τελειώσουν, Υπάρχει ένα θέμα ακόμα στον Άγιο Νικόλαο το οποίο μέχρι τη «Λευκή Νύχτα» ευελπιστούμε να έχουμε ένα αίσιο αποτέλεσμα έτσι ώστε να μπορέσουν και οι συνάδελφοι που δραστηριοποιούνται στους δρόμους, όπως  καλή ώρα η Σπετσών, να μπορούν να δραστηριοποιηθούν και να καρπωθούν από όλο τον κόσμο αυτόν που θα κατεβεί το βράδυ εκείνο της «Λευκής Νύχτας» στην πόλη για να διασκεδάσουν».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...