Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
spot_img

«Λευκή Νύχτα» με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις

Ημέρα:

«Η φετινή «Λευκή Νύχτα» έχει μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς δεν υπάγεται σε εκπτωτικό δεκαήμερο ή δεκαπενθήμερο, αλλά είναι μια μέρα από μόνη της με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις από τα καταστήματα της τοπικής αγοράς».

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης, ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε ότι «καλό είναι οι καταναλωτές ό,τι θέλουν να αγοράσουν με έκπτωση, να σπεύσουν να το προμηθευτούν εκείνη την ημέρα, διότι η επόμενη εκπτωτική περίοδος αρχίζει στις 15 Ιουλίου».

«Ας ελπίσουμε την Παρασκευή εκείνη τα πράγματα να είναι καλά όσον αφορά τον καιρό, για να μπορέσει ο κόσμος να κατέβει στην αγοράς…»

Ειδικότερα για την «Λευκή Νύχτα», ο κ. Κελγιώργης σημείωσε: «Την Παρασκευή 5 Μαΐου η «Λευκή Νύχτα» θα πραγματοποιηθεί με πάρα πολλές εκδηλώσεις που θα είναι διάσπαρτες σε όλο το κέντρο της αγοράς, ποικίλες δραστηριότητες που συμπίπτουν με το φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες», όπως επίσης και με μια εθνική εορτή που έχουν οι Βούλγαροι, οι οποίοι θα είναι εκείνο το διάστημα στην πόλη μας. Ευελπιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα όμως με σύμμαχό μας τον καιρό. Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα την καιρική αστάθεια που επικρατεί. Δεν λέει ο καιρός να στρώσει, καθώς στη διάρκεια της κάθε μέρας υπάρχει έστω μια μικρή βροχόπτωση. Ας ελπίσουμε την Παρασκευή εκείνη τα πράγματα να είναι καλά όσον αφορά τον καιρό, για να μπορέσει ο κόσμος να κατέβει στην αγορά, να απολαύσει όλες αυτές τις εκδηλώσεις και φυσικά τα καταστήματα της πόλης να κερδίσουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος».

«Όντως το περασμένο σαββατοκύριακο είχαμε πάρα πολύ κόσμο στην πόλη μας.  Ευελπιστούμε ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά…»

Όσον αφορά την κίνηση στην αγορά τις τελευταίες ημέρες, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας τόνισε ότι πράγματι το περασμένο σαββατοκύριακο, όπως συνέβαινε και στα χρόνια πριν την πανδημία, ήταν γεμάτο από τουρίστες, ειδικά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, ιδιαίτερα δε όταν οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές.

«Πλέον μ’ ένα κινητό στο χέρι ο καθένας γνωρίζει για τον καιρό και ανάλογα προγραμματίζει. Όταν μιλάμε για τουρίστες που έρχονται από τις χώρες τους μέσα σε λίγες ώρες, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις καλές καιρικές συνθήκες για να μας επισκεφθούν. Όντως το περασμένο σαββατοκύριακο είχαμε πάρα πολύ κόσμο στην πόλη μας. Την Κυριακή ειδικά στην παραλιακή λεωφόρο υπήρχε μια κοσμοσυρροή από τουρίστες. Από εκεί και πέρα περιμένουμε την τουριστική περίοδο, η οποία φανταζόμαστε ότι θα πάει πολύ καλύτερα από τις δυο προηγούμενες χρονιές και θα αγγίξει τα ιστορικά ρεκόρ του 2019. Ευελπιστούμε ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και κομμάτι από αυτήν την τουριστική κίνηση, καιρός είναι να το καρπωθεί και η αγορά, πράγμα που δεν το είχαμε τα προηγούμενα χρόνια», επισήμανε σχετικά ο κ. Κελγιώργης. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ντίνος Κλειτσιώτης: Το 1 εκατ. που δεν πήγε να ψηφίσει είναι σε αναμονή

Ντίνος Κλειτσιώτης: Ο τρόπος φορολόγησης των αντικειμενικών κριτηρίων πραγματικά...

Πάρης Παρασχούδης: Να εφαρμοστεί ο χώρος Σένγκεν και στα χερσαία σύνορα

Για την πιθανότητα άνισου ανταγωνισμού ανάμεσα στη Θάσο και...

Εντάσεις για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν επιμένουμε για λόγους αισθητικής, αλλά για...

Η Αλιεία ως κλειδί για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Άρθρο του Αντώνη Φραντζή, Συμβούλου Αλιείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Η...

Καβάλα: Μαχαίρωσε τον φίλο του μετά από καβγά

Ένας άντρας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο...

Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την πρόθεση της εταιρείας Gastrade να προχωρήσει...

Λεωνίδας Παππάς: Η άνοδος μας είναι αργή, δεν είναι αυτό που θέλαμε

«Το 60% των εκλογέων δεν πήγε στην κάλπη /...