Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

«Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας»: Συλλογικότητα, αλληλεγγύη, ανάπτυξη και αποτέλεσμα

Ημέρα:

Γιάννης Κελγιώργης: Συνεχίζουμε γνωρίζοντας ότι το φορτίο είναι βαρύ / Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν αρκετά καλά, το τελευταίο διάστημα όμως η αγορά παρουσιάζει μια υποτονικότητα

«Το πλαίσιο, στο οποίο θα κινηθεί ο συνδυασμός μας στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας που θα γίνουν στις 9 και 10 Μαρτίου, συμπυκνώνεται σε τέσσερις έννοιες: συλλογικότητα, αλληλεγγύη, ανάπτυξη και αποτέλεσμα».

Τα παραπάνω τόνισε μιλώντας στον «Ενήμερο», ο υποψήφιος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας», Γιάννης Κελγιώργης.

«Έχουμε κοντά μας συναδέλφους που είναι άξιοι και έχουν όραμα για την επόμενη ημέρα…»

 «Ο συνδυασμός μας είναι μια από κοινού προσπάθεια συναδέλφων, με άποψη για όσα συμβαίνουν στην αγορά, αλλά πρωτίστως με όραμα και ιδέες για όσα πρέπει να γίνουν την επόμενη μέρα. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε ως αγορά σημαντικά βήματα. Είχαμε πολλούς ανασταλτικούς παράγοντες που δεν μας επέτρεπαν να σκεφτούμε θετικά για πράγματα που πρέπει να εξελίξουμε, για πράγματα που πρέπει να εκσυγχρονίσουμε. Έχουμε κοντά μας συναδέλφους που είναι άξιοι και έχουν όραμα για την επόμενη ημέρα. Ο συνδυασμός μας είναι μια μίξη ανθρώπων και αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους κατά 50% κι άλλο τόσο από νέα άτομα που πιστεύουν στην προσπάθεια μας αυτή, να γίνουν κάποια πράγματα για το καλό της αγοράς και του τόπου μας», σημείωσε σχετικά ο Γιάννης Κελγιώργης.

«Συνεχίζουμε γνωρίζοντας ότι το φορτίο είναι βαρύ. Υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια, στην οποία πρωταρχικός μας στόχος είναι να μεταφέρουμε όλες και όλοι οι υποψήφιοι τις θέσεις του συνδυασμού μας, ώστε όλες οι επιχειρήσεις να πηγαίνουν καλά…»

 Μιλώντας για τον απερχόμενο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλη Λεμονίδη, ο κ. Κελγιώργης επισήμανε: «Ο κ. Λεμονίδης είναι ένας πετυχημένος πρόεδρος μετά από τρεις θητείες, ο οποίος ανέβασε τον πήχη του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας πάρα πολύ ψηλά και τον έκανε να είναι και σεβαστό κομμάτι στους φορείς της τοπικής κοινωνίας και να έχει μια άριστη συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, την Περιφέρεια, τον Δήμο και το Επιμελητήριο. Συνεχίζουμε γνωρίζοντας ότι το φορτίο είναι βαρύ. Υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια, στην οποία πρωταρχικός μας στόχος είναι να μεταφέρουμε όλες και όλοι οι υποψήφιοι τις θέσεις του συνδυασμού μας, ώστε όλες οι επιχειρήσεις να πηγαίνουν καλά και να έχουν δουλειά», συμπλήρωσε στη συνέχεια των όσων είπε στον «Ε» ο κ. Κελγιώργης.

«Είναι αλήθεια ότι οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν αρκετά καλά, το τελευταίο διάστημα όμως η αγορά παρουσιάζει μια υποτονικότητα…»

Στις δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο Γιάννης Κελγιώργης, αναφέρθηκε και στην κίνηση που μέχρι σήμερα έχει καταγραφεί στην αγορά της Καβάλας, στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι αλήθεια ότι οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν αρκετά καλά, το τελευταίο διάστημα όμως η αγορά παρουσιάζει μια υποτονικότητα, δεν πηγαίνουν τόσο καλά τα πράγματα. Ο παράγοντας που ευθύνεται για αυτό είναι οι καιρικές συνθήκες. Έχει σφίξει το κρύο και οι πολίτες με την ακρίβεια που έχουν να αντιμετωπίσουν, σκέφτονται πως θα ζεσταθούν αφήνοντας στην άκρη τις αγορές. Σίγουρα πάντως μετά την «κοιλιά» που παραδοσιακά παρουσιάζουν οι εκπτώσεις, θα υπάρξει μια αύξηση της κίνησης πηγαίνοντας προς το τέλος των εκπτώσεων, τα ποσοστά των οποίων θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο. Στην αγορά της Καβάλας υπάρχει μεγάλη επάρκεια προϊόντων και μέχρι το τέλος των χειμερινών εκπτώσεων οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν ελκυστικές τιμές σε προϊόντα και μεγέθη».

«Έχουμε μια διαφοροποίηση λίγο ως προς τους λογαριασμούς ρεύματος, προς το καλύτερο. Φυσικά απέχουμε πάρα πολύ από τα επίπεδα της κανονικότητας…»

 Τέλος, ο Γιάννης Κελγιώργης αναφέρθηκε και στην εικόνα που υπάρχει στην τοπική αγορά, αναφορικά με τους λογαριασμούς ρεύματος, επισημαίνοντας σχετικά: «Έχουμε μια διαφοροποίηση λίγο ως προς τους λογαριασμούς ρεύματος, προς το καλύτερο. Φυσικά απέχουμε πάρα πολύ από τα επίπεδα της κανονικότητας. Υπάρχει μια αύξηση κοντά στο 30% σε σχέση με όσα πληρώναμε πριν την ενεργειακή κρίση και φυσικά δεν έχουν καμιά σχέση οι λογαριασμοί που πληρώνουμε με εκείνους που πληρώναμε πέρυσι τέτοια εποχή, που ήταν υπέρογκοι, με την περίφημη ρήτρα αναπροσαρμογής που εκτόξευε τους λογαριασμούς σε δυσθεώρητα επίπεδα για όλες τις επιχειρήσεις. Όσο μπορούμε πάντως, παρά τις δυσκολίες, ανταποκρινόμαστε στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στην πλατεία Καπνεργάτη την Κυριακή των Βαΐων;

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης έκανε...

Δημήτρης Παπουτσής: Θα δώσουμε έναν αγώνα σαν έτοιμοι από παλιά

«Είμαστε αισιόδοξοι, θα δώσουμε έναν αγώνα σαν έτοιμοι από...

Μ. Χατζηκωνσταντίνου: Σημαντικός μοχλός ανάπτυξης για όλη την Π.Ε. Καβάλας ο τουρισμός της Θάσου

«Έχουμε μπροστά μας μια «βαριά» τουριστική περίοδο, πολλές συμφωνίες...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...