Σάββατο, 24 Ιανουαρίου, 2026
Σάββατο, 24 Ιανουαρίου, 2026

Μεγάλη συμμετοχή στο 32ο OPEN Kavala 2023 Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που προσφέρει η αίθουσα του εμβληματικού κτηρίου της Μεγάλης Λέσχης ξεκίνησαν το Σάββατο 28 Ιουλίου 2023 οι αγώνες του 32ου Open – Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά «Βασίλης Θεοδωρίδης», που φιλοξενεί περισσότερους από 400 σκακιστές από όλο τον κόσμο.

Το Διεθνές Τουρνουά το οποίο αναβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό, γι’ ακόμα μια χρονιά, τα αθλητικά δρώμενα της πόλης αποτελεί μια πολύ πετυχημένη σύμπραξη του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας με τον Δήμο Καβάλας, τη «Δημωφέλεια», την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και το Επιμελητήριο Καβάλας, φορείς οι οποίοι στηρίζουν οικονομικά και οργανωτικά το Τουρνουά.

Ο πρόεδρος της «Δημωφέλεια», Παναγιώτης Αγγελίδης δίνοντας το «παρών» στην έναρξη των αγώνων δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι το τουρνουά τη φετινή χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία στη συμμετοχή αθλητών. Παράλληλα, συνεχάρη τους αθλητές, τους γονείς, καθώς και τα μέλη και τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας που ακολουθούν με αφοσίωση τον δρόμο που χάραξε ο αείμνηστος Βασίλης Θεοδωρίδης, επί σειρά ετών πρόεδρος του ΣΟ Καβάλας, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική ώστε η Καβάλα να αναδειχθεί σε πόλη – πυλώνα του ελληνικού σκακιού.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θετικό αποτύπωμα άφησε ο τουρισμός στην Καβάλα το 2025

Κορίνα Γανίτου: Ικανοποίηση για τα έσοδα από τα αξιοθέατα...

Ανησυχία στην αγορά από το συνεχές κλείσιμο εμπορικών καταστημάτων

Ανησυχία προκαλεί στην τοπική αγορά το συνεχές κλείσιμο εμπορικών...

Ναι στο ψήφισμα του συλλόγου ”Μονόπετρο” από το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας

Παναγιώτης Μαμτσαδέλης: Αποτυπώνει τη διαφωνία μας σε αυτό που...

Υποβολή αιτήσεων για μείωση ή απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Kατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών με φυσική παρουσία από Δευτέρα...

Μακάριος Λαζαρίδης: Δικαιώθηκα για τα Τενάγη των Φιλίππων

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Καβάλας...

Η απλότητα ως ψυχική στάση: λιγότερα «πρέπει», περισσότερη ζωή

Γράφει ο Ψυχολόγος-Σύμβουλος Γάμου Γιάννης Ξηντάρας Η απλότητα δεν έρχεται στην...

Νέος εκλογικός νόμος για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές: Για το ΚΑΛΟ ή από το κακό στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;

Του Χαράλαμπου Χρυσανίδη Βρισκόμαστε προ των πυλών έγκρισης από το...

Κώστας Μορφίδης: Η πολιτική αλλαγή είναι εφικτή μόνο με συνεργασία

"Θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων που...