Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
spot_img

Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας στη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»

Ημέρα:

Ως η πρώτη και η μοναδική Δημοτική Επιχείρηση στην Ελλάδα που εφαρμόζει μοντέλα βασισμένα στον θεσμό της Επιχειρηματικής Αριστείας αναγνωρίστηκε η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» , κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων σε ειδική εκδήλωση την περασμένη Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων της Κεντρικής Διοίκησης, επιχειρήσεων και οργανισμών, με φορέα υλοποίησης το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης “INBIAN”, αποκλειστικό εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Διαχείρισης Ποιότητας (EFQM).

Το βραβείο, εκ μέρους της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», παρέλαβε η Διευθύντρια Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης της Επιχείρησης, Κυριακή Γανίτου, από τον επίτιμο πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης ( Hellascert) , Εμμανουήλ Δεληγιαννάκη, η οποία κατά τη διάρκεια της βράβευσης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης, καθώς και την ομάδα έργου αποτελούμενη από τον γενικό διευθυντή της «Οργανοτεχνική ΑΕ», Γεώργιο Σταμπουλή, τον κ. Αναστάσιο Τσολάκη, καθώς και την εξωτερική συνεργάτη της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Γεωργία Τζατζάρη για την αγαστή συνεργασία.

Στο πλαίσιο αυτό η κ. Γανίτου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η συνεργασία μας απέδωσε καρπούς καθώς η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» που δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων και στον κλάδο του Τουρισμού, πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας του ευρωπαϊκού ιδρύματος για τη διαχείριση ποιότητας, ούσα μάλιστα η πρώτη και η μοναδική Δημοτική Επιχείρηση στην Ελλάδα που λαμβάνει αυτήν την πιστοποίηση. Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι για μια Δημοτική Επιχείρηση που προσπαθεί να συγκεράσει τους κανόνες του ιδιωτικού μάνατζμεντ στην πράξη με την πολυνομία, τις αγκυλώσεις και τη γραφειοκρατία του δημοσίου τομέα, είναι ακόμη πιο δύσκολο να κατορθώσει να ανταποκριθεί στα πολυποίκιλα κριτήρια που απαιτεί μια πιστοποίηση επιχειρηματικής αριστείας, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αλλά και πιο αξιέπαινο ταυτόχρονα, το εν λόγω επίτευγμα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αποφεύγουν τα πρατήρια καυσίμων

Φώτης Πούλος: Η Ελλάδα είναι μια χώρα παραγωγής φόρων,...

Δήλωση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ σχετικά με δημοσκόπηση του aftodioikisi.gr

Σχετικά με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε και δημοσιεύτηκε στο site...

Τιμή και Δόξα στον Ήρωα Δ. Τσαμκιράνη

Του Κωνσταντίνου Π. Παπακοσμά* Τιμή και δόξα στον Έφεδρο Ανθυπολοχαγό...

ΑΟΚ: Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας

Ήρθε η ώρα να δείξουμε ποιος πραγματικά είναι ο...

Δημοπρατείται η ΒΙΙ φάση των έργων του Νέστου – Θα αρδευθούν 56.000 στρέμματα

Ύστερα από συνεργασία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,...

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Cosmopolis Festival 2024

Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην...