Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας στη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»

Ημέρα:

Ως η πρώτη και η μοναδική Δημοτική Επιχείρηση στην Ελλάδα που εφαρμόζει μοντέλα βασισμένα στον θεσμό της Επιχειρηματικής Αριστείας αναγνωρίστηκε η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» , κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων σε ειδική εκδήλωση την περασμένη Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων της Κεντρικής Διοίκησης, επιχειρήσεων και οργανισμών, με φορέα υλοποίησης το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης “INBIAN”, αποκλειστικό εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Διαχείρισης Ποιότητας (EFQM).

Το βραβείο, εκ μέρους της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», παρέλαβε η Διευθύντρια Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης της Επιχείρησης, Κυριακή Γανίτου, από τον επίτιμο πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης ( Hellascert) , Εμμανουήλ Δεληγιαννάκη, η οποία κατά τη διάρκεια της βράβευσης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης, καθώς και την ομάδα έργου αποτελούμενη από τον γενικό διευθυντή της «Οργανοτεχνική ΑΕ», Γεώργιο Σταμπουλή, τον κ. Αναστάσιο Τσολάκη, καθώς και την εξωτερική συνεργάτη της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Γεωργία Τζατζάρη για την αγαστή συνεργασία.

Στο πλαίσιο αυτό η κ. Γανίτου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η συνεργασία μας απέδωσε καρπούς καθώς η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» που δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων και στον κλάδο του Τουρισμού, πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας του ευρωπαϊκού ιδρύματος για τη διαχείριση ποιότητας, ούσα μάλιστα η πρώτη και η μοναδική Δημοτική Επιχείρηση στην Ελλάδα που λαμβάνει αυτήν την πιστοποίηση. Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι για μια Δημοτική Επιχείρηση που προσπαθεί να συγκεράσει τους κανόνες του ιδιωτικού μάνατζμεντ στην πράξη με την πολυνομία, τις αγκυλώσεις και τη γραφειοκρατία του δημοσίου τομέα, είναι ακόμη πιο δύσκολο να κατορθώσει να ανταποκριθεί στα πολυποίκιλα κριτήρια που απαιτεί μια πιστοποίηση επιχειρηματικής αριστείας, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αλλά και πιο αξιέπαινο ταυτόχρονα, το εν λόγω επίτευγμα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η οικογένεια του άτυχου κυνηγού ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του

Η οικογένεια του 86χρονου Γεώργιου Ποταμιάνου, του κυνηγού ο οποίος...

Αναβαθμίζεται σε Ταξιαρχία η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας

Την αναβάθμιση της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Καβάλας είχαν...

Η πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παληού “Μέγας Αλέξανδρος”

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παληού “Μέγας...

Ματθαίος μέρος 3ο

της Αναστασίας Τερζόγλου Ο Ματθαίος, ανταποκρινόμενος απόλυτα στο όνομά που...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...