Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Απάτη 18.000 ευρώ σε βάρος επιχείρησης στην περιοχή του Παγγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του...

Αναστολή λειτουργίας του «Πυθαγόρα» έως 31 Δεκεμβρίου

Ακολούθησε μας

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας η συνάντηση των προέδρων – εκπροσώπων των Διοικητικών Συμβουλίων Πολιτιστικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στις αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου «Πυθαγόρας», με τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας, Απόστολο Μουμτσάκη, τον πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτη Αγγελίδη καθώς και με μέλη της διαχειριστικής επιτροπής.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η επανεξέταση των διαδικασιών λειτουργίας των χορωδιακών τμημάτων, των τμημάτων εκμάθησης χορού, εικαστικών εργαστηρίων, φωτογραφικών σεμιναρίων και λοιπών δράσεων καθώς και της Δημοτικής Σχολής Χορού, για την περίοδο 2021- 2022, σύμφωνα με τις υφιστάμενες οδηγίες (Κ.Υ.Α)  που ισχύουν για τις πολιτιστικές δραστηριότητες.

Μετά από γόνιμο διάλογο, παρουσία των εκπροσώπων των 18 Πολιτιστικών Συλλόγων(*), συναποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021, με γνώμονα την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των δημοτών. Στο ίδιο πλαίσιο, συμφωνήθηκε η επανεξέταση αναφορικά με την έναρξη δραστηριότητας των τμημάτων για το 2022, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας και σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

*( Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας «Ο Έβρος», Κρητική Αδελφότητα Ν.Καβάλας, Σύλλογος Θεσσαλών Ν. Καβάλας, Σύλλογος Πελοποννησίων Ν. Καβάλας «Ο Κολοκοτρώνης», Σύλλογος Δυτικομακεδόνων Ν. Καβάλας, Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Καβάλας «Μνήμη Μικράς Ασίας», Πολιτιστικός Σύλλογος Λημνιών Ν. Καβάλας, Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ν. Καβάλας, Ο.Δ.Ε.Γ. Καβάλας, Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, Σύλλογος Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας «Συν Αθηνά», Κέντρο Ελληνικής Λαογραφίας «Νεάπολις», Πανηπειρωτική Ένωση Ν. Καβάλας, Θρακική Εστία Καβάλας, Σύλλογος Μυτιληναίων Ν. Καβάλας, Σύλλογος Προυσαλιωτών Ν.Καβάλας,  Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακού Πολιτισμού Καβάλας «Λαϊκότροπο» και Θασιακή Ένωση Καβάλας)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα