Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Άκρως επιτυχημένος ο πρώτος κύκλος ταξιδιών εξοικείωσης της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ταξιδιών εξοικείωσης ξένων δημοσιογράφων και διαμορφωτών κοινής γνώμης που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” στο πλαίσιο των δράσεων τουριστικής προβολής του δήμου Καβάλας.

Στο πλαίσιο αυτών, φιλοξενήθηκαν στην Καβάλα τρεις ομάδες δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων σε συνεργασία με το γραφείο του Ε.Ο.Τ. Ρουμανίας και την εταιρεία Marketing Greece. Επρόκειτο για τηλεοπτικά συνεργεία από την κρατική τηλεόραση της Ρουμανίας, τον τηλεοπτικό σταθμό ANT3, καθώς και από εφημερίδες και ταξιδιωτικά περιοδικά της Γερμανίας.

Κατά την παραμονή τους στην Καβάλα οι δημοσιογράφοι συνομίλησαν με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνη Μιτζάλη, ενώ επισκέφθηκαν ξενοδοχειακές μονάδες, αξιοθέατα και παραλίες της ευρύτερης περιοχής. Πραγματοποιήθηκαν επίσης απευθείας συνδέσεις και προβολή του προορισμού σε εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας της Ρουμανίας, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι επισκέπτες από τη συγκεκριμένη τουριστική αγορά αποτελούν τη δεύτερη πολυπληθέστερη ομάδα με συνεχή αυξητική τάση.

Οι δράσεις τουριστικής προβολής θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο πρόεδρος των ξενοδόχων Αντώνης Μιτζάλης παρουσιάζει το τουριστικό προϊόν της Καβάλας στη Ρουμανική τηλεόραση.

Ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης μιλά στα τηλεοπτικά συνεργεία από τη Ρουμανία

Οι ξένοι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν ξενοδοχειακές και παραγωγικές μονάδες της περιοχής – εδώ στο οινοποιείο ΄΄Nico Lazaridi΄΄ όπου τους υποδέχθηκε ο Φεδερίκος Λαζαρίδης

 

spot_img

Διαφημίσεις