Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025
Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΚ: Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΕΔΩ

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Από το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΕΔΩ, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 μέρες το χρόνο.

 Δίπλα στον πολίτη με αυταπάρνηση ζήλο και εργατικότητα τιμώντας τα χρήματα και τον ιδρώτα των πολιτών αυτού του Δήμου. Εκφράζουμε παράλληλα τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους συναδέλφους που κυριολεκτικά ξεπέρασαν κάθε όριο αντοχής και αντιμετώπισαν μια σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό του Παλιού στις 2 Ιουλίου.

Μετά τον δύσκολο εντοπισμό της βλάβης στην οδό Παφλαγονίας, οι εργαζόμενοι εργάστηκαν με αυταπάρνηση για περισσότερες από 10 ώρες με αποτέλεσμα η υδροδότηση στις περιοχές που υπήρχε το πρόβλημα να αποκατασταθεί ως το δυνατόν πιο σύντομα.

Οι συνάδελφοι, που άλλοι εργάζονταν από τις 6:30 το πρωί ενώ άλλοι κλήθηκαν να εργαστούν ενώ ήταν σε ρεπό, έδειξαν συνέπεια και φιλότιμο για ακόμα μία φορά.

Ως εργαζόμενοι, παρόλο που καμία ευθύνη δεν έχουμε για την πρόκληση της βλάβης,  θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους συμπολίτες μας που στερήθηκαν , και μάλιστα σε καλοκαιρινή περίοδο, αυτό το πολύτιμο αγαθό, το ΝΕΡΟ, όπως και τους περίοικους της περιοχής που εντοπίστηκε η βλάβη για την όχληση από τα μηχανήματα που δούλευαν μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.

Από την άλλη μεριά όμως , θέλουμε να θυμίσουμε και να καλέσουμε όλους τους συνδημότες μας να αναλογιστούν , εάν το νερό ήταν στα χέρια ιδιωτών, αν θα είχαν επιδείξει τον ίδιο ζήλο για την αποκατάσταση της βλάβης ή θα προσπαθούσαν να την αποκαταστήσουν με το μικρότερο δυνατό κόστος για αυτούς αδιαφορώντας πότε θα γινόταν η αποκατάσταση.

Συνάδελφοι , σας ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά που δείχνετε τι σημαίνει Δ.Ε.Υ.Α. και για πιο λόγο το νερό πρέπει να παραμείνει δημόσιο αγαθό και όχι να περάσει στα χέρια των “αρπακτικών”. 

Για αυτό .. “Φύλακες γρηγορείτε…”

Για το Δ.Σ. του Σωματείου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η κατανάλωση νερού στον δήμο Καβάλας αυξήθηκε κατακόρυφα

Όλα λειτουργούν κανονικά, αλλά έχουμε πολύ κόσμο, λέει ο...

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Καβάλας

Χριστόδουλος Τοψίδης: Από την έναρξη της θητείας μας μέχρι...

Αγανάκτησαν οι επαγγελματίες από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος

Θόδωρος Χατζηχρήστος: Χρυσοπληρώνουμε το ρεύμα και απαιτούμε να έχουμε...

Να κυνηγηθεί η διαφθορά του κομματικού κράτους 

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Δεν έχουν τέλος τα φαινόμενα διαφθοράς...

Ξάνθη: Νεκροί δύο 16χρονοι που εξαφανίστηκαν την Κυριακή

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας...

Ιταλός τουρίστας βρέθηκε νεκρός στο Υψάριο της Θάσου

Ιταλός τουρίστας βρέθηκε νεκρός στο όρος Υψάριο της Θάσου. Ο...

Το 10ο Παγγαιορείτικο Αντάμωμα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Η καρδιά της παράδοσης χτύπησε δυνατά και φέτος στον...