Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
spot_img

Απόστολος Χρόνης: Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από την ΔΕΥΑΚ

Ημέρα:

Στα 107 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται συνολικά τα έργα που εκτελούνται ή είναι σε δημοπράτηση από τη Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος της επιχείρησης, Απόστολος Χρόνης.

«Η αλήθεια είναι ότι έγινε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και από την Τεχνική Υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και φυσικά και από την Οικονομική Υπηρεσία, καθώς αλληλοϋποστηρίζονται υποχρεωτικά για να εκτελεστούν όλα αυτά τα έργα. Μιλάμε για 107 εκατομμύρια ευρώ και ουσιαστικά πρόκειται για 10 έργα που τρέχουν αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο κ. Χρόνης. 

«Προσπαθούμε να είμαστε εντάξει στους χρόνους, αλλά δεν τα καταφέρνουμε πολλές φορές…»

«Είναι έργα που τα παρακολουθούμε, τα κυνηγάμε, τα τρέχουμε. Προσπαθούμε να είμαστε εντάξει στους χρόνους, αλλά δεν τα καταφέρνουμε πολλές φορές είναι η αλήθεια. Επειδή είχε ξεσπάσει η κρίση και επηρέασε και τους εργολάβους σε πολλά από τα έργα τα χρονοδιαγράμματα δεν μπορούμε να τα τηρήσουμε. Παρ’ όλα αυτά προσπαθούμε να βοηθήσουμε και τους εργολάβους να τα τρέξουν, γιατί κυρίως οι τιμές που είχαν αυξηθεί σε ό,τι αφορά τα υλικά ενώ είχαν δώσει εκπτώσεις με τις παλιές τιμές, αυτή τη στιγμή αναγκάζονται να πληρώσουν με τις καινούργιες τιμές. Αυτό δεν μας ενδιαφέρει εμάς, αυτό είναι θέμα του υπουργείου να το λύσει. Οι εργολάβοι έχουν υποχρέωση να ολοκληρώσουν όλα τα έργα», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας. 

«Παλεύουμε για να αλλάξουμε όλη την εικόνα του δήμου Καβάλας…»

«Αυτή τη στιγμή εξελίσσεται το έργο και στον Άγιο Νικόλαο και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της πόλης της Καβάλας. Εξελίσσεται το έργο της αντικατάστασης του δικτύου του Ζυγού, το έργο του βιολογικού του Δάτου. Στην Κηπούπολη συνεχίζεται το έργο και εκεί. Γενικώς έχουμε υποβάλει κι άλλες προτάσεις και περιμένουμε και για το βιολογικό της Καβάλας την πρόταση να εξελιχθεί και αυτή θετικά. Το έργο στις πηγές Βοϊράνης είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός και στο επόμενο συμβούλιο θα έχουμε και τον προσωρινό ανάδοχο. Παλεύουμε για να αλλάξουμε όλη την εικόνα του δήμου Καβάλας», σημείωσε στη συνέχεια ο Απόστολος Χρόνης.

«Η πόλη αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό «ανακαίνιση». Πρέπει η πόλη να είναι σύγχρονη και για τους πολίτες και για τους επισκέπτες της…»

«Η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας  εκσυγχρονίζεται, προσπαθεί να γυρίσει σελίδα και ουσιαστικά να γίνει μία καινούργια σύγχρονη επιχείρηση με νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές. Θέλουμε ν’ αλλάξουμε την εικόνα και γι’ αυτό η πόλη αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό «ανακαίνιση». Πρέπει η πόλη να είναι σύγχρονη και για τους πολίτες και για τους επισκέπτες της γιατί έχουμε ήδη πάρα πολύ αριθμό μεγάλο τουριστών. Η πόλη ασφυκτιά από ζωή το βλέπουμε και από τις καταναλώσεις στο νερό. Πρέπει να την κάνουμε ακόμη πιο σύγχρονη και λειτουργική για τους πολίτες και για τους επισκέπτες. Η κατεύθυνση της πόλης πλέον είναι ο τουρισμός και θέλουμε να φτάσουμε σε αριθμούς με τουρίστες που έχει το νησί της Θάσου. Έχουμε υποδομές καλές και προσπαθούμε να τις εκσυγχρονίσουμε», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκλογές στο Επιμελητήριο μετά από επτά χρόνια!!!

Μετά από επτά χρόνια και συνεχείς αναβολές, φαίνεται ότι...

29χρονος ανασύρθηκε νεκρός στην Αμμόγλωσσα Κεραμωτής

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 29χρονος αλλοδαπός από τη...

Ενημέρωση για τα απορρίμματα προς όλες τις επιχειρήσεις της Θάσου

Από τον Δήμο Θάσου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Σας γνωρίζουμε...

Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο λιμάνι της Καβάλας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου 2024...

Οικονομική Αστυνομία: 48ωρο «λουκέτο» σε μπαρ στη Θάσο και πρόστιμα

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής...

EnEarth: Κατατέθηκε η αίτηση για ‘Αδεια Αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο

Στην κατάθεση αίτησης για την Άδεια Αποθήκευσης διοξειδίου του...