Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2025
Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2025

Μπάχαλο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας για την Καλαμίτσα

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Για το μπάχαλο, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, που επικράτησε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας τη Δευτέρα (1/9) σχετικά με το θέμα της ακτής της Καλαμίτσας, μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του σώματος, Πάνος Μαμτσαδέλης.

«Πραγματικά ντράπηκα για την εικόνα που παρουσιάσαμε. Βέβαια δεν θέλω να μας αδικήσω, καθώς στο δημοτικό συμβούλιο συμβαίνει ό,τι και στην κοινωνία. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε μία μειοψηφία. Άρα δεν ντράπηκα για τη συνολική μας εικόνα, αλλά ντράπηκα για τη συμπεριφορά ορισμένων, μιας μειοψηφίας συναδέλφων, που ενδεχομένως αμαύρωσε τη συνολική μας εικόνα», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαμτσαδέλης. 

«Όσο είμαι εγώ στο δημοτικό συμβούλιο πρόεδρος φασαρία δεν θα γίνεται. Χέρια στο τραπέζι δεν θα χτυπάει κανένας. Συμπεριφορές απρεπείς δεν θα υπάρχουν…»

«Αντί κάποιοι από τους συναδέλφους να μπουν στην ουσία του θέματος για το τι θα γίνει με την ακτή της Καλαμίτσας, ήθελαν να δώσουν το πολιτικό τους στίγμα και να κερδίσουν πολιτικά οφέλη, τουλάχιστον θα έπρεπε να είχαν έναν πολύ καλύτερο τρόπο και να μην προκληθεί αυτό το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Θα ρωτήσει κανείς, είσαι πρόεδρος πώς άφησες αυτό το μπάχαλο να γίνει; Απαντώ: Όπως παλεύουμε με την μειοψηφία στην κοινωνία, έτσι γίνεται και στο δημοτικό συμβούλιο. Με αυτούς που θέλουν να κάνουν φασαρία. Στο δημοτικό συμβούλιο φασαρία δεν θα γίνεται! Όσο είμαι εγώ στο δημοτικό συμβούλιο πρόεδρος φασαρία δεν θα γίνεται. Χέρια στο τραπέζι δεν θα χτυπάει κανένας. Συμπεριφορές απρεπείς δεν θα υπάρχουν», σημείωσε χαρακτηριστικά στη συνέχεια ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας.

«Υιοθετήσαμε κατά πλειοψηφία το ψήφισμα του συλλόγου της Καλαμίτσας. Έχουν μαζευτεί 4.500 υπογραφές…»

«Εκεί πηγαίνουμε για να συζητήσουμε. Ακόμη και οι πολίτες που ήταν εκεί ξεσηκώθηκαν και είπαν καλά εμείς σας ψηφίσαμε κι εσείς έχετε τέτοια συμπεριφορά; Καθόμασταν κι ακούγαμε τις εναντιώσεις στην πολιτική του δήμου για την Καλαμίτσα. Εντάξει το δέχομαι αυτό θα γίνει και κριτική, αλλά σε τέτοιο βαθμό; Δεν μου αρέσει κάτι χτυπάω το χέρι στο τραπέζι και φεύγω; Η ουσία ήταν άλλη και πάντα η ουσία είναι διαφορετική όταν μαλώνεις. Η ουσία δεν είναι να μαλώνεις αλλά να συζητάς. Διαφωνούμε, συμφωνούμε τι να κάνουμε; Έτσι θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της θητείας μας και αυτό ορισμένοι πρέπει να το καταλάβουν. Θέλω όσο καιρό είμαι εκεί να νιώθω ότι αυτό που κάνω το κάνω σωστά και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν πηγαίνω εκεί για να μαλώνω και δεν μου επιτρέπεται να αφήνω κι άλλους να μαλώνουν. Κατά τα άλλα υιοθετήσαμε κατά πλειοψηφία το ψήφισμα του συλλόγου της Καλαμίτσας. Έχουν μαζευτεί 4.500 υπογραφές και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Αυτό το έγγραφο του ψηφίσματος θα κατατεθεί από το δημοτικό συμβούλιο στην ΕΤΑΔ ως ένας μοχλός πίεσης», επισήμανε καταληκτικά ο Πάνος Μαμτσαδέλης. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Στα σκαριά» η υποψηφιότητα του Μάρκου Δέμπα για τον δήμο Καβάλας

«Είμαστε σε μία φάση να ενώσουμε δυνάμεις αρκετοί άνθρωποι...

Οι περιβαλλοντικές… ανησυχίες της Ε.Ε. κάνουν είδος πολυτελείας το μοσχαράκι

Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η αύξηση στην τιμή του μοσχαρίσιου...

Ζώντας στις σπηλιές του 2025

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Η ανθρώπινη κοινωνία ζει με πλατωνικούς...

Γιάννης Μανιός: Είμαστε ένα κλικ πριν γίνει θερμό επεισόδιο

Τι λέει ο πρόεδρος των Γρι – Γρι της...

Υπόμνημα της ΕΓΕΣΥΚ προς τον Άδωνη Γεωργιάδη

Το Δ.Σ της ΕΓΕΣΥΚ με αφορμή την επίσκεψη του...

Εκδηλώσεις εν όψει του Εορτασμού των Αγίων της Θάσου

Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και ο...

Αγωνιστικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός χρονομέτρησης στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος  και Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας...

Τούρκοι ψαράδες απείλησαν Έλληνες συναδέλφους τους μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (02.09.2025) στη...