Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Απόστολος Μουμτσάκης: Μας περιμένει πολλή δουλειά, γι’ αυτό σηκώνουμε τα μανίκια

Ημέρα:

«Έχουμε την δύναμη πλέον μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να μπορούμε να αποφασίζουμε / Υπό την επίβλεψη μου θα είναι τα Μουσεία του Δήμου Καβάλας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Δημοτικό Ωδείο…»

Για τις προκλήσεις της νέας πενταετίας, στον ιδιαίτερα σημαντικό τομέα τον οποίο του ανέθεσε ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο», ο νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Διά Βίου Μάθησης και Μουσικής Εκπαίδευσης, Απόστολος Μουμτσάκης.

«Θα συνεχίσω με την ίδια όρεξη για προσφορά, όπως άλλωστε έκανα και αυτά τα τέσσερα χρόνια, καθώς ο Πολιτισμός ήταν ένα από τα τρία αντικείμενα που είχα υπό την ευθύνη μου ως αντιδήμαρχος. Πλέον οι αντιδημαρχίες μοιράστηκαν σε τρεις νέους αντιδημάρχους, καθώς έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε πολλούς δημοτικούς συμβούλους εκλεγμένους με την παράταξή μας, οπότε μπορούν να μοιραστούν και οι αντιδημαρχίες», επισήμανε αρχικά στις δηλώσεις του ο Απόστολος Μουμτσάκης. 

«Έχουμε μπροστά μας μία καθαρή πενταετία, έχοντας την δύναμη πλέον μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να μπορούμε να αποφασίζουμε και τελικά να πράττουμε αυτά που εμείς ως δημοτική αρχή πιστεύουμε ότι είναι καλό για τον Δήμο μας…»

«Η τοποθέτησή μου εκ νέου σε θέση αντιδημάρχου, δείχνει και την αναγνώριση από την πλευρά του δημάρχου Καβάλας, για την προσπάθεια που έκανα όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Προσπάθησα να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Μην ξεχνάμε την πρωτόγνωρη πανδημία που ζήσαμε, όμως μπορέσαμε και τα ξεπεράσαμε όλα και καταφέραμε και αφήσαμε έργο στον Δήμο Καβάλας και πλέον είμαστε εδώ να τελειώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε και να δημιουργήσουμε και πολλά καινούργια πράγματα. Έχουμε μπροστά μας μία καθαρή πενταετία, έχοντας την δύναμη πλέον μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να μπορούμε να αποφασίζουμε και τελικά να πράττουμε αυτά που εμείς ως δημοτική αρχή πιστεύουμε ότι είναι καλό για τον Δήμο μας», υπογράμμισε στη συνέχεια ο νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Διά Βίου Μάθησης και Μουσικής Εκπαίδευσης.  

«Υπό την επίβλεψη μου θα είναι τα Μουσεία του Δήμου Καβάλας, με μεγαλύτερο αυτό της πλατείας Καπνεργάτη που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του. Επίσης θα είμαι υπεύθυνος για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας και για το Δημοτικό Ωδείο…»

«Από την άλλη αναλαμβάνω το κομμάτι του Πολιτισμού, ένα πολύ δύσκολο κομμάτι. Μέχρι και σήμερα Πολιτισμό ασκούσε από τη μία μεριά η αντιδημαρχία Πολιτισμού και η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», πλέον η δεύτερη καταργείται, οπότε ο Πολιτισμός «συνενώνεται». Από εκεί και πέρα υπό την επίβλεψη μου θα είναι τα Μουσεία του Δήμου Καβάλας, με μεγαλύτερο αυτό της πλατείας Καπνεργάτη που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του. Βλέπουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες που χρειάζονται για να ξαναλειτουργήσει, με την προϋπόθεση βέβαια να έχει τελειώσει και η πλατεία Καπνεργάτη που απ’ ό,τι βλέπω το πάνω κομμάτι που χρειαζόμαστε εμείς προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Επίσης θα είμαι υπεύθυνος για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας και για το Δημοτικό Ωδείο, το Νομικό Πρόσωπο του οποίου καταργείται κι ενσωματώνεται κι αυτό στον Δήμο, την επίβλεψη του οποίου θα έχω ως αρμόδιος αντιδήμαρχος», σημείωσε ακόμη στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο Απόστολος Μουμτσάκης. 

«Μας περιμένει πολλή δουλειά, γι’ αυτό και σηκώνουμε ήδη τα μανίκια. Έχω πλέον την εμπειρία των τεσσάρων ετών και φυσικά την όρεξη του «πρωτάρη» να συνεχίσω αυτά που έχουμε ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια…»

«Γενικότερα θα έλεγα ότι το αντικείμενο με το οποίο θα ασχολούμαι καθημερινά και πάλι είναι πολύ μεγάλο. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το πολύ μεγάλο Φεστιβάλ Φιλίππων και το Cosmopolis. Βέβαια το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας θα είναι μία ξεχωριστή οντότητα, αλλά θα υπάρχει μία αγαστή συνεργασία. Μπροστά μας είναι επόμενη «Λευκή Νύχτα», η Καθαρά Δευτέρα που ετοιμάζουμε, αλλά και οι δράσεις για τα επόμενα Χριστούγεννα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για ό,τι έχει σχέση με τον Πολιτισμό και την προαγωγή αυτού. Μας περιμένει πολλή δουλειά, γι’ αυτό και σηκώνουμε ήδη τα μανίκια. Έχω πλέον την εμπειρία των τεσσάρων ετών και φυσικά την όρεξη του «πρωτάρη» να συνεχίσω αυτά που έχουμε ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Διά Βίου Μάθησης και Μουσικής Εκπαίδευσης.  

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...