Τετάρτη, 2 Ιουλίου, 2025
Τετάρτη, 2 Ιουλίου, 2025

6ο Kavala night city Run ενάντια στον καρκίνο

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Ο 6ος νυχτερινός αγώνας δρόμου Kavala night city Run είναι πλέον γεγονός. Μια διοργάνωση που ξεκίνησε με δειλά βήματα, πλέον έχει καταλήξει να έχει πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή.

«Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην ευρύτερη περιοχή και σε κάθε περίπτωση για μία διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να έρθουν σε επαφή ορισμένοι ενδεχομένως και για πρώτη φορά με την έννοια της καθημερινής άσκησης», τόνισε με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε την Πέμπτη (26/9).

«Μέσα από το ξεκάθαρο μήνυμα που εκπέμπει η συμμετοχή σε μία τόσο μαζική αθλητική διοργάνωση, ο Δήμος θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλει και τη δική του στρατηγική σε τομείς που είτε και σχετίζονται με τον αθλητισμό είτε ενισχύουν το ρόλο του»

«Η επιτυχία της εν λόγω διοργάνωσης οφείλεται στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, τα οποία συνεργάζονται με τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και φροντίζουν ακόμη και την τελευταία λεπτομέρεια για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ο Δήμος Καβάλας γνωρίζοντας ότι η εκδήλωση έχει αγκαλιαστεί από την πλειοψηφία των πολιτών μας αλλά που και από πάρα πολλούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες γειτονικών Δήμων και περιφερειακών ενοτήτων θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Μέσα από το ξεκάθαρο μήνυμα που εκπέμπει η συμμετοχή σε μία τόσο μαζική αθλητική διοργάνωση, ο Δήμος θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλει και τη δική του στρατηγική σε τομείς που είτε και σχετίζονται με τον αθλητισμό είτε ενισχύουν το ρόλο του», ανέφερε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο δήμαρχος Καβάλας.

Τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν από αυτήν θα διατεθούν για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου!

«Επίσης η φετινή διοργάνωση είναι σημαντική και για έναν ακόμη λόγο. Τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν από αυτήν θα διατεθούν για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου. Επίσης μία άλλη πρωτοτυπία στη διοργάνωση είναι ότι συμφωνήσαμε να μην υπάρχουν banner που να διαφημίζουν την εκδήλωση, κάτι που θα αρχίσει να εφαρμόζεται από εδώ και πέρα. Τελειώνουν τα banner, αυτή είναι μία αρχή. Σύντομα θα γίνει ενημέρωση και για τις υπόλοιπες ενέργειες στις οποίες σκοπεύει να προβεί ο Δήμος για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου, να έχουμε να δηλαδή μία καθαρή πόλη. Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ για ακόμη μία φορά τους διοργανωτές και να ευχηθώ σε όσους θα πάρουν μέρος στους αγώνες του Σαββάτου καλή δύναμη», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Μουριάδης.

Θ. Μήτρας: «Φέτος έχουμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε δίπλα μας το Όραμα Ελπίδας»

Από τη μεριά του ο Θεόδωρος Μήτρας εκπροσωπώντας τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, είπε ότι ο φετινός αγώνας είναι τριπλός.

«Είναι αγώνας 5 χιλιομέτρων, 10 χιλιομέτρων και ένας ακόμη μεγαλύτερος, ενάντια στον παιδικό καρκίνο. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου. Φέτος έχουμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε δίπλα μας το Όραμα Ελπίδας. Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλος οργανισμός είναι. Σκοπός τους είναι να φτιάξουμε μία μεγάλη τράπεζα δοτών μυελού των οστών για να μπορέσουν να σώσουν ανθρώπους και να σώσουμε από τον παιδικό καρκίνο. Καλούμε όλη την Καβάλα να μπει σε κίνηση, να έρθει στην πλατεία από το πρωί του Σαββάτου (28/9) και να γραφτεί. Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες θέλουμε τουλάχιστον να ενημερωθούν οι πολίτες τι είναι ο παιδικός καρκίνος και τι είναι η τράπεζα δοτών μυελού των οστών. Θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό, θα υπάρχουν γιατροί αξιόλογοι άνθρωποι από την Αθήνα, οι οποίοι με τη χρήση μιας μπατονέτας θα παίρνουν λίγο σάλιο και αυτό αρκεί για να σώσουμε έναν άνθρωπο αν χρειαστεί δότης μυελού των οστών. Επίσης φέτος έχουμε μία πληθώρα εθελοντών πάνω από 150 άτομα και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη χαρά γιατί ταυτόχρονα με τον αθλητισμό βοηθάμε και το  εθελοντικό κίνημα να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο. Καλούμε όλον τον κόσμο να τρέξουμε όλοι μαζί στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου με αφετηρία την κεντρική πλατεία της πόλης», ανέφερε ο κ. Μήτρας.

Ο Δήμος στηρίζει και θα στηρίζει τέτοιου είδους εξωστρεφείς αθλητικές δράσεις, ειδικότερα όταν ο σκοπός είναι ιερός…

Από τη μεριά του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Απόστολος Μουμτσάκης τόνισε ότι το Kavala night city Run είναι ένας πολύ σπουδαίος θεσμός μία μεγάλη αθλητική εκδήλωση η οποία σιγά-σιγά γράφει τη δική της ιστορία με σταθερά βήματα. Ο πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» τέλος ο κ. Σαρηγιαννίδης τόνισε ότι ο δήμος στηρίζει και θα στηρίζει τέτοιου είδους εξωστρεφείς αθλητικές δράσεις, ειδικότερα όταν ο σκοπός είναι ιερός. Να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στον φετινό αγώνα θα φτάσουν τους 1.300.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μάκης Παπαδόπουλος: Το ΥΠΕΣ θεωρεί εσφαλμένη την ανανέωση της θητείας της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕ

Το Υπουργείο Εσωτερικών απάντησε στην αναφορά – διαμαρτυρία που υποβάλαμε...

« Έρχεται…» (του Παύλου Λεμοντζή)

Το βλέπουμε καθημερινά και επί 24ωρου βάσεως. Μέσα στο...

Στη μαρίνα του Λιμένα Θάσου η ΤΠΚ «ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ»

Η Πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού ΤΠΚ «ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ» θα...

Η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη για την καταλληλότητα των υδάτων κολύμβησης σε Καβάλα και Θάσο

Εκδόθηκε η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας (ΑΔΑ: 6Η717ΛΒ-4ΟΓ) σχετικά...

Φόρος τιμής στους πρωτοψάλτες της Καβάλας

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως...

O Exterminator Κυριάκος Μητσοτάκης

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Μπορεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης να...

Όλα Ξεκινούν Από τη Φύση

 Καλλυντικά Κάνναβης: Φροντίδα με Φυτική Υπογραφή Η καθημερινή φροντίδα του...

Στένωση καρωτίδας. Μήπως πρόκειται για… σιωπηλό κίνδυνο;

Η στένωση καρωτίδας, που ονομάζεται επίσης καρωτιδική νόσος, είναι...