Κυριακή, 26 Οκτωβρίου, 2025
Κυριακή, 26 Οκτωβρίου, 2025

Παρέμβαση της ΔΕΥΑΚ σε προβληματικό τμήμα του δικτύου των Φιλίππων

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Με τις εργασίες αποκατάστασης να ολοκληρώνονται την Τετάρτη 24-08-2016 έληξε ακόμα μια παρέμβαση σε τμήμα προβληματικού δικτύου στο δημοτικό διαμέρισμα των Φιλίππων.

Συγκεκριμένα στην είσοδο του χωριού μετά το γήπεδο αντικαταστάθηκε αγωγός ύδρευσης μήκους περισσότερο των 200 μέτρων, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα έδωσε πολλές ζημιές ανά ένα μέτρο περίπου ταλαιπωρώντας τους κατοίκους του οικισμού και δοκιμάζοντας την υπομονή τους. Το τμήμα που αντικαταστάθηκε τώρα αποτελεί ενότητα, με άλλον ο οποίος αντικαταστάθηκε πριν από τρεις περίπου μήνες στην ίδια πλευρά του οικισμού και λίγο κάτω από το σημείο που τοποθετήθηκε πριν από λίγους μήνες ο μειωτής – σταθεροποιητής πίεσης με στόχο την μείωση των πιέσεων, για την αποφυγή προβλημάτων.

Μετά την ολοκλήρωση και αυτής της παρέμβασης κάτοικος του οικισμού που διαμένει στο συγκεκριμένο σημείο σχολίασε «ότι από την τοποθέτηση του μειωτή η πίεση στην παροχή της κατοικίας του, από τις 13 ατμόσφαιρες μειώθηκε στις 8».

Με την ίδια φιλοσοφία της τοποθέτησης και άλλων μειωτών σε άλλα σημεία του Δήμου Καβάλας και αντικατάστασης δικτύων που παρουσιάζουν συχνές βλάβες, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και στο μέλλον.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανησυχία για ενδεχόμενη αύξηση των τιμών των υγρών καυσίμων

Κώστας Πανταζής: Πρέπει να απαιτήσουμε μείωση του Ειδικού Φόρου...

Πώς τερματίζεται αυτή η μεταπολίτευση;

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος O Νίκος Κωνσταντόπουλος, αριστερός, δεινός ρήτορας...

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η δήλωση ανελκυστήρων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Μάκης Καφετζής: Στην περιοχή μας έχει γίνει μεγάλη ενημέρωση Στις...

Θα τοποθετηθούν κάμερες στην Πλατεία Καπνεργάτη 

Θόδωρος Μουριάδης: Δεν ήθελα να καταλήξουμε εδώ, αλλά δεν...

Μία ώρα «πίσω» τα ρολόγια από τα ξημερώματα της Κυριακής

Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών θα...

Σαφές προβάδισμα της Ν.Δ. μέσα σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό  

Ντίνος Κλειτσιώτης: Φαίνεται ότι η αντιπολίτευση δεν μπορεί να...

Χρήστος Τσιτσιλικάκης: Ενημερώστε πριν πετάξετε ογκώδη αντικείμενα

Έκκληση στους κατοίκους της Καβάλας να ενημερώνουν την Υπηρεσία...

Θα πάρουν επιτέλους μέτρα ανακούφισης; 

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος H αποτυχία της κυβέρνησης με τα...