Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Οι αφίσες για το συλλαλητήριο και η παρεξήγηση με τον Μάκη Παπαδόπουλο

Ημέρα:

Αφίσες για το επικείμενο συλλαλητήριο κατά των διοδίων που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (15/5) τοποθέτησε στις προθήκες των καταστημάτων της τοπικής αγοράς το πρωί της Παρασκευής (11/5) ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας, Ανέστης Τσουρουκίδης.

«Είναι μια από τις εξορμήσεις ενημέρωσης που κάνουμε, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες το επόμενο χρονικό διάστημα. Με την αφίσα μας λέμε όχι στα διόδια, όχι στο ξεπούλημα της Εγνατίας Οδού, όχι στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής της πόλης μας. Αυτά είναι τα συνθήματά μας με αυτά θα πορευτούμε ενωμένοι», δήλωσε στον «Ενήμερο» ο κ. Τσουρουκίδης, ο οποίος εκείνη τη στιγμή είχε μόλις τοποθετήσει τη σχετική αφίσα στο κατάστημα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλη Λεμονίδη.

«Έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές να είμαστε όλοι στην κεντρική πλατεία…»

«Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι ο διχασμός στην πόλη μας πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι πολιτικά παιχνίδια εδώ, αλλά το μέλλον της πόλης μας. Άρα πρέπει να δούμε κατάματα τον Καβαλιώτη και να του πούμε ότι την Τρίτη (15/5) έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές να είμαστε όλοι στην κεντρική πλατεία και να βροντοφωνάξουμε ενάντια στα διόδια, ώστε να τα μεταφέρουν σε άλλο σημείο για να μη γίνει η πόλη μας ένα ακόμη μέρος που θα δέχεται όχληση από φορτηγά και δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει κανένας. Είναι ο δρόμος που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, Ευρώπη με Ασία. Δεν θέλουμε άλλα καυσαέρια μέσα στην πόλη μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσουρουκίδης.

Για τη συνομιλία που είχε με τον Μάκη Παπαδόπουλο

Λίγο πριν τις δηλώσεις του, ο αντιδήμαρχος Καβάλας είχε συνομιλία στο ίδιο σημείο με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» Μάκη Παπαδόπουλο, για το περιεχόμενο της οποίας ανέφερε: «Μου είπε ότι θα βγάλει μια άλλη αφίσα. Εδώ δεν είναι να χωριστούμε. Αν κυκλοφορήσει άλλη αφίσα χωριζόμαστε στα δυο. Δεν θα έπρεπε να γίνει με τίποτα. Τον παρακαλώ πάρα πολύ. Τον άκουσα το πρωί να μιλάει στα ραδιόφωνα. Πρέπει να σταματήσουμε τα ενάντια. Αγκαλιασμένοι, αγαπημένοι προχωράμε την Τρίτη όλοι μαζί στην κεντρική πλατεία της πόλης. Όλα τα άλλα την άλλη μέρα».

Ένας αριθμός 5.000 ατόμων θα ήταν ικανοποιητικός για ένα πετυχημένο συλλαλητήριο…

Τέλος, σε ερώτηση για το αν μπορεί να εκτιμήσει πόσος θα είναι ο κόσμος που θα συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία την Τρίτη (15/5), ο κ. Τσουρουκίδης απάντησε: «Επειδή είναι δύσκολες εποχές θα είμαι ικανοποιημένος με έναν αριθμό 5.000 ατόμων. Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ καλά. Χθες όλη μέρα έκανα τηλέφωνα δεν υπήρχε σύλλογος, άνθρωπος, σωματείο που να μη προθυμοποιήθηκε να μου απαντήσει ότι θα ενεργοποιήσουν μέλη τους. Αυτό θέλουμε, όλοι με τις οικογένειές τους να έρθουν στην πλατεία. Τα εμπορικά καταστήματα με χαρά θα συμμετέχουν, θα κλείσουν και τα καφέ και στην πλατεία όλοι μαζί για να βροντοφωνάξουμε «όχι» στα διόδια. Όσο πιο πολύ συζητάμε, τόσο περισσότερο βρίσκουμε κόσμο κοντά μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...