Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη επισκέφθηκαν το οικόπεδο Κρέη στις Καμάρες, όπου η Περιφέρεια διαθέτει 301.084 ευρώ από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα προκειμένου να αποκατασταθεί η πύλη στο βορειοανατολικό τμήμα του τείχους και να διαμορφωθεί ο γύρω χώρος ως χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Το έργο αυτό, το οποίο θα εκτελέσει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας, είναι το δεύτερο που αφορά στο ίδιο σημείο και που εντάσσεται στο ΕΠ της Περιφέρειας, μετά από εκείνο της αποκατάστασης δύο κτιρίων στην οδό Λάμπρου Κατσώνη από τον Δήμο Καβάλας.
Οι κ.κ. Μέτιος και Αντωνιάδης ενημερώθηκαν από τη μηχανικό κ. Ανυσία Σκιπετάρη για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν.