Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
spot_img

Χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ στη Μαριάννα Λαζάρου από τον Δήμο Καβάλας

Ημέρα:

Με την εργαζόμενη, πολύτεκνη και φοιτήτρια Ιατρικής, Μαριάννα Λαζάρου, συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Αυγούστου 2022 ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας, Λεωνίδας Παππάς, παρουσία του Προέδρου του Νομικού Προσώπου “Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή”, Ανέστη Δημητριάδη και του Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Καβάλας, Σωτήρη Τόττη.

Η κ. Λαζάρου, μαθήτρια μέχρι πρότινος του 2ου ΕΠΑΛ Καβάλας (Εσπερινό) και εργαζόμενη στον 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Καβάλας, πέρασε στη σχολή Ιατρικής Αλεξανδρούπολης, συγκεντρώνοντας 18.880 μόρια!

Ο κ. Παππάς, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη στην εν λόγω συνάντηση, συνεχάρη την κ. Λαζάρου για την εισαγωγή της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι “είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία της κ. Λαζάρου, καθώς κατάφερε να ανταποκριθεί στις οποίες εκπαιδευτικές ανάγκες και να πετύχει το στόχο της”.

Κλείνοντας τη σύντομη τοποθέτηση του ο κ. Παππάς υπογράμμισε πως “η κ. Λαζάρου, όπως και οι πρώτοι δέκα μαθητές που αρίστευσαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα για την απονομή των βραβείων “Μυρτώ Φουρουντζόγλου”.

Η κ. Λαζάρου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καβάλας και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας, Λεωνίδα Παππά για τα κολακευτικά του λόγια και την οικονομική ενίσχυση που θα έχει στα πρώτα βήματα της φοιτητικής της ζωής.

Παράλληλα, σημείωσε πως είναι πολύ συγκινημένη τόσο για την τιμή που της κάνει ο Δήμος Καβάλας, όσο και για τη στήριξη που της έδωσε το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους”.

Ο κ. Δημητριάδης απέμεινε τα εύσημα στην κ. Λαζάρου για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που είχε η προσπάθειά της και τόνισε με έμφαση πως “το Νομικό Πρόσωπο θα στηρίξει τον αγώνα που θα κάνει από δω και πέρα για να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει τις σπουδές της, αλλάζοντας το ωράριο εργασίας στον τομέα που προσφέρει τις υπηρεσίες της”.

Τέλος, ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Καβάλας, Σωτήρης Τόττης, ευχαρίστησε τον κ. Παππά για την πρόσκληση να παραστεί σε μία τόσο σημαντική στιγμή για την κ. Λαζάρου και τον χώρο της Εκπαίδευσης, λέγοντας ότι “από τους 16 μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις, πέρασαν οι 15. Επομένως, αξίζουν πολλά

Συγχαρητήρια και στο διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αποφεύγουν τα πρατήρια καυσίμων

Φώτης Πούλος: Η Ελλάδα είναι μια χώρα παραγωγής φόρων,...

Δήλωση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ σχετικά με δημοσκόπηση του aftodioikisi.gr

Σχετικά με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε και δημοσιεύτηκε στο site...

Τιμή και Δόξα στον Ήρωα Δ. Τσαμκιράνη

Του Κωνσταντίνου Π. Παπακοσμά* Τιμή και δόξα στον Έφεδρο Ανθυπολοχαγό...

ΑΟΚ: Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας

Ήρθε η ώρα να δείξουμε ποιος πραγματικά είναι ο...

Δημοπρατείται η ΒΙΙ φάση των έργων του Νέστου – Θα αρδευθούν 56.000 στρέμματα

Ύστερα από συνεργασία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,...

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Cosmopolis Festival 2024

Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην...