Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022

Τραγωδία στη Λεκάνη: Το σημείωμα που άφησε ο δολοφόνος και αυτόχειρας

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καβάλας μετά το διπλό φονικό...

Έγκλημα στην Λεκάνη: Ποια ήταν η 31χρονη Γερμανίδα μητέρα

Σοκ προκαλεί η διπλή άγρια δολοφονία στην...

«Απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει», λέει ο Δικηγόρος της 30χρονης

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας,...

Φωτιά μικρής έκτασης στο Δημαρχείο Καβάλας

spot_img

Ακολούθησε μας

Μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης 17 Αυγούστου 2022, στον ισόγειο χώρο του Δημαρχειακού Μεγάρου, η οποία κατασβέστηκε έγκαιρα χάρη στην επέμβαση των υπαλλήλων του Δήμου Καβάλας.

Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν άμεσα οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, προκειμένου να διερευνήσουν τα πιθανά αιτία εκδήλωσης της και να δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές για τον καθαρισμό του χώρου και την απομάκρυνση των καμμένων αντικειμένων.
Δήλωση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη
Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, μετά την ενημέρωση που είχε για το περιστατικό από τους συνεργάτες του και τους αξιωματικούς της Π.Υ. Καβάλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα και αποτελεσματικά από το προσωπικό του Δήμου Καβάλας και κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε βραχυκύκλωμα στο φωτιστικό σώμα που βρίσκεται έξω από το Ταμείο.
Το εν λόγω συμβάν καταδεικνύει την ανάγκη να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν οι διαδικασίες για την επισκευή του Δημαρχείου Καβάλας, μέσα από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.
Οι μελέτες τόσο για το Δημαρχείο Καβάλας, όσο και για κτήρια Vix και Μούτουλα, κατατέθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού, για να πάρουν τη σχετική έγκριση του ΚΑΣ, από τον περασμένο Μάιο.
Την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθώ τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Αθήνα, προκειμένου να ζητήσω την επίσπευση των ενεργειών για την αναβάθμιση όλων των κτηρίων”.
Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επιθυμεί να ευχαριστήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας για την άμεση ανταπόκριση της και για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά στο Δημαρχείο.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα