Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Τα παιδικά μας Χριστούγεννα – «Christmas Run»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Δεκέμβρη τρέχουμε ντυμένοι αγιοβασίληδες σε έναν αγώνα αλληλεγγύης της Καβάλας προς το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σήμερα το πρωί, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Μουμτσάκης και Γιάννης Προμούσας, με δηλώσεις τους, κάλεσαν τους Καβαλιώτες, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον αγώνα δρόμου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ κι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν απόσταση δύο χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Ελευθερίας, όπου λειτουργεί και περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού, όπου διατίθενται και πανέμορφα χριστουγεννιάτικα δωράκια.

Όσοι πάρουν μέρος, θα μπορέσουν να προμηθευτούν γενειάδες και σκούφους αγιοβασιλιάτικους από το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού, ενισχύοντας οικονομικά το σπουδαίο έργο της οργάνωσης.

Η Αγάπη, η Καλοσύνη και η Αλληλεγγύη χαρακτηρίζουν το πνεύμα των Χριστουγέννων, είπε ο κ. Μουμτσάκης, και προσκάλεσε τους Καβαλιώτες να λάβουν μέρος στο όνομα αυτών των τριών λέξεων.

«Η αγάπη τρέχει με χαμόγελο» είναι το σύνθημα της εκδήλωσης, κατά τον κ. Προμούσα, ο οποίος τόνισε ότι δίνεται ακόμη μια ευκαιρία για τους Καβαλιώτες να κατέβουν στο κέντρο και να συμβρεθούν, να εκτονωθούν από τα δεινά της πανδημίας και να ενισχύσουν, παράλληλα, την σημαντική προσπάθεια του Χαμόγελου του Παιδιού.

Τέλος, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κατερίνα Μαρκάκη και Ανθή Χατζηφραντζή γνωστοποίησαν ότι έχουν απευθύνει ιδιαίτερη πρόσκληση για τον αγώνα σε όλα τα σχολεία της πόλης.

spot_img

Διαφημίσεις