Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2025
Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2025

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύει η υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Καβάλας

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Καβάλας, εξέφρασε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Ανέστης Τσουρουκίδης.

«Η υπηρεσία μας δουλεύει με φουλ ρυθμούς συνέχεια. Το υπαλληλικό προσωπικό είναι αυτό που με τις οδηγίες μας διατηρεί την πόλη καθαρή. Προσπαθούμε συνέχεια και τα βήματα είναι σταθερά, ώστε να γίνει η Καβάλα, μια από τις καθαρότερες πόλεις της χώρας μας», επισήμανε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Τσουρουκίδης.

Σημαντική η συμβολή των πολιτών…

«Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε όμως, ζητώ την συμβολή των συμπολιτών μας. Αν ο πολίτης δεν είναι ενεργός και δεν μας ενημερώνει όταν πρόκειται να βγάλει έξω για παράδειγμα ογκώδη αντικείμενα, δεν θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Δεν θέλω να μιλήσω για το αν πρέπει να επιβάλλονται πρόστιμα ή όχι. Σήμερα για παράδειγμα «πιάσαμε» πολίτη να ρίχνει μπάζα σε κεντρικό κάδο. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν

Ο κ. Τσουρουκίδης υπογράμμισε επίσης ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν. «Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία για τα μπάζα, όχι όμως στους κάδους. Σίγουρα σε μια πόλη θα υπάρχουν και οι παραβάτες. Όσο λιγότεροι είναι αυτοί κι όσο ενεργός είναι ο πολίτης, τόσο η Καβάλα μας θα είναι πιο καθαρή. Η αλήθεια είναι πάντως ότι είμαι ικανοποιημένος από την μέχρι σήμερα ανταπόκριση της υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου μας», ανέφερε σχετικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Πρώτος στόχος ο καθαρισμός των χωμάτων στις άκρες των δρόμων

Ο Ανέστης Τσουρουκίδης τέλος αναφέρθηκε και στον καθαρισμό των χωμάτων στις άκρες των δρόμων, επισημαίνοντας: «Πρώτος στόχος μας είναι ο καθαρισμός των χωμάτων στις άκρες των δρόμων, που σαν επαγγελματία αυτοκινητιστή με ενοχλούσε σαν εικόνα. Έβλεπα σε αυτά τα σημεία να συγκεντρώνεται νερό και νομίζω ότι έφταιγαν αυτά τα χώματα. Θα το δούμε όμως αν οφειλόταν σ’ αυτά. «Μεγάλωσαν» οι δρόμοι ξαφνικά μου λένε μερικοί, λογικό αφού έφυγαν τα χόρτα και τα χώματα απαντώ. Από εκεί και πέρα οι δρόμοι θα πλυθούν, αυτό είναι το επόμενο βήμα μας κι αφού γίνει αυτό θα δούμε άμεσα αποτελέσματα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Στα σκαριά» η υποψηφιότητα του Μάρκου Δέμπα για τον δήμο Καβάλας

«Είμαστε σε μία φάση να ενώσουμε δυνάμεις αρκετοί άνθρωποι...

Οι περιβαλλοντικές… ανησυχίες της Ε.Ε. κάνουν είδος πολυτελείας το μοσχαράκι

Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η αύξηση στην τιμή του μοσχαρίσιου...

Ζώντας στις σπηλιές του 2025

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Η ανθρώπινη κοινωνία ζει με πλατωνικούς...

Μπάχαλο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας για την Καλαμίτσα

Για το μπάχαλο, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, που...

Γιάννης Μανιός: Είμαστε ένα κλικ πριν γίνει θερμό επεισόδιο

Τι λέει ο πρόεδρος των Γρι – Γρι της...

Υπόμνημα της ΕΓΕΣΥΚ προς τον Άδωνη Γεωργιάδη

Το Δ.Σ της ΕΓΕΣΥΚ με αφορμή την επίσκεψη του...

Εκδηλώσεις εν όψει του Εορτασμού των Αγίων της Θάσου

Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και ο...

Αγωνιστικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός χρονομέτρησης στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος  και Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας...