Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, 2022

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την δολοφονία στην Χρυσούπολη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και...

Ένοπλη ληστεία με θύμα 18χρονο στο Ελαιοχώρι 

Ένοπλη ληστεία με θύμα 18χρονο έγινε σε σπίτι στο Ελαιοχώρι του...

Πρόταση για την αναβάθμιση του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων υπέβαλε ο δήμος Καβάλας

spot_img

Ακολούθησε μας

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2021 εκδόθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η πρόσκληση με κωδικό ΑΜΘ/105/Α/Α ΟΠΣ: 5095/7-9-2021 με τίτλο: “ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ / ΔΡΑΣΗ 10α.19.2”, σύμφωνα με την οποία καλούνται οι δήμοι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ να υποβάλλουν προτάσεις για επεμβάσεις που αφορούν “βελτιώσεις – επεκτάσεις – λειτουργικής και ενεργειακής αναβάθμισης υφιστάμενων υποδομών – τήρησης εγκεκριμένων κτηριολογικών – προσβασιμότητας ΑμΕΑ και προμήθεια μέσων μεταφοράς αυτών”.

Ως ημερομηνία υποβολής των προτάσεων ορίστηκε το διάστημα από 15/9 έως 29/10/2021.
Ο Δήμος Καβάλας, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, υπέβαλε την πρόταση του για την Ανακαίνιση και Αναβάθμιση του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων.

Το προτεινόμενο έργο περιλαμβάνει δύο μεγάλες κατηγορίες παρεμβάσεων. Η πρώτη αφορά εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του σχολείου που αντιστοιχεί στο 60% του προϋπολογισμού, ενώ η δεύτερη αφορά εργασίες βελτίωσης των κτηριακών υποδομών και του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου, οι οποίες αντιστοιχούν στο 40% του προϋπολογισμού του έργου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα